(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 11.04.2018.

Trebam li zaboraviti sve i krenuti k tvojim pruženim rukama?

Close your eyes so you don't feel them. They don't need to see you cry. I can't promise I will heal you, But if you want to I will try...' - 'Zatvori oči tako da ih ne osjećaš. Ne trebaju te vidjeti da plačeš. Ne mogu obećati da ću te izliječiti, Ali ako želiš ja ću pokušati....', Robbie Williams - Eternity.

Sanjam li? Zar opet? Kad ću prestati biti sanjar? Držim oči zaklopljene da se ne vide moje suze?

Snovi, mašta su moja svakodnevica, do kada? Pitam se, postoji li nešto drugo?

Ne, ne sanjam, tvoja su dva oka uperena u mene, dvije varnice. Sijevaju, srdito. Ljut si, ne znam zašto. Pokušavam shvatiti. Jeza me uhvatila, neugoda, tijelo ukočilo, krv se sledila. Što je sada? I gledam sa strahom, mrštiš se. Onako iz čista mira kažeš, dolazim. Ne mogu više biti bez tebe. Onda pitaš zašto ti ne vjerujem, zašto sam sumnjičava. Naljutilo te što sam htjela prekinuti besmislenu komunikaciju. A kako da ti objasnim jer ne vodi ničemu, udaljenost nepremostiva. Gledam te i upijam nervozu i nemir, lagano se topim. Kao oluja si se pojavio, žestoka ljutnja, svaka druga riječ je bila 'a zašto?'

Zašto me ostavljaš? Imaš drugoga?
Što sam skrivio? Zašto?
Želim biti uz tebe! Živjeti s tobom, sve s tobom!
Kako da dokažem ozbiljne namjere? Volim te! Dolazim!

Pitanja tvoja se nižu, ne prestaješ govoriti, uzbuđen si, ranjen. Gledam nijemo tvoju reakciju, suze su zastale, zamaglile su mi se oči, tvoje emocije su probile barijere koje sam postavila. Htjela sam okončati sve, sasjeći, obrisati, vratiti moj neprocjenjivi mir koji je nestao, vratiti se u sigurnost svoje puževe kućice. Ali, nije to tako lako, ni malo. Naprosto, zarazio si me, zainteresirao, osvojio me na poseban način koji ne znam objasniti. Jednostavno si u meni i kružiš i dišeš sa mnom. Na svakom si koraku, želim dijeliti sitne male životne radosti s tobom. Želim voljeti i biti voljena, iskreno, bezuvjetno, vječno.

Pokušavam biti blaga, gledam te i ne znam što reći. Izrekoh samo dobro, dođi, čekam te. Odakle mi snage i ideja da tako što kažem? Nikada nikome nisam dozvolila da kroči u moj dom, nisam nikoga željela vidjeti blizu sebe. Nisam dozvolila zagrljaje, kontakte, sama, uvijek, jer ne trpim laži i neiskrenost. Godinama tako, ne želim svoju ravnotežu poremetiti, ugodu koju sam stvorila. Neku sigurnost i rutinu. Prekidamo razgovor jer ne znam što bih rekla, zamišljena sam, povlačim se po stanu i tražim odgovore. Puštam glazbu i sjećanja naviru, ali tvoja prisutnost je jača od bilo koje uspomene. Vidim te kraj sebe, osjećam da je moje mjesto uz tebe.

Kava je ono što trebam sad, odmah, da se razbistrim. Što se to sa mnom događa?

Odzvanjaju mi tvoje riječi, pokušavam uloviti njihovo drugo značenje, nema ga, dolaziš i to je to. Dobro, pristala sam, a sad me panični strah hvata.

Život je velik i veći od svega što mogu zamisliti i nemam tu što govoriti, uviđam beskonačnost ispred. Trebam prihvatiti zajedništvo, pomiriti se s mnogim novim činjenicama. I nema mjesta više za samoću u mom životu, gotovo, dosta, točka, kraj. Dva jastuka, dvije šalice, dva tanjura, maženje, ugađanje, poljupci, zagrljaji, toplina, duge šetnje ... radujem se.

Sati i dani prolaze, sanjam hodajući, lebdim, toplina, drugi osjećaj slobode u meni, sretna, ushićena. Nezamislivo, ali osjećam tvoju blizinu, gubim se, osjećam tvoju toplinu, pratiš me u korak, nježno grliš, uvlačiš me u svoje okrilje, tvoje ruke su toliko tople. Nemam što govoriti, nemam što misliti, odlazim u krevet, omamljena tvojim očima, osmjehom, liježem, zaklapam oči, nastavljam san. Ti si moj san, koji čekam dugo da oživi i zaživi.

Lagana glazba 'holding back the years ... Simply Red'... mi odzvanja i postajem svjesna pa ja se suzdržavam, zadržavam godinama, sputavam se, zastajem, ne živim...

Ne dozvoljavam si disati i kad mogu, biti voljena, biti mažena i pažena. Suze uvijek, postale su moj zaštitni znak, suhe, koje peku, ne vide se, a žare i uništavaju sve, razaraju. Prozvala sam ih nebeske suze jer sam se okretala nebu i tražila pomoć. Tražila sam ruke koje će me odvesti iz tame i samoće, iskrene i tople. Nisam pronalazila odgovore, spuštala bih glavu, pognuta danima lutala, vjerujući da će moje suze ostaviti trag u nebu. Nadala sam se, molila, za iskrenost, nježnost, obostrano poštovanje. Nisam odustajala, nisam stala, nisam popuštala nasrtljivcima, Dobit ću odgovor kad tad, moj san mora oživjeti. Do tada sama čekam, nedirnuta.

I sad se pitam zašto? Odakle taj strah i sumnja u meni? Preda mnom stojiš, odrastao zreo muškarac, nedvosmisleno daješ do znanja da me želiš uz sebe.

Govoriš mi: 'Želim ženu i partnera, ženu kojoj mogu vjerovati, ženu punu razumijevanja, brižnu i vrlo lojalnu ženu, ne budi previše sumnjičava, odgurnut ćeš pravu osobu svojim ponašanjem. Kako ćeš znati kada ju imaš?'

Zgodan, šarmantan, karizmatičan, s posebnim smislom za humor. Jednostavno prekrasan, znaš što hoćeš. Gledam te i skrivam svoje želje, pronalazim svoje mane i guram te od sebe, u pravu si, vidim. Samoobrana proradila, još ožiljci postoje od laži i prijevara. Nema druge. Ostavimo prošlost, teret koji nikada više ne želim na svojim leđima ni osjetiti. Razmišljam i analiziram, samu sebe pitam i odgovaram. Nisu svi jednaki, nisu svi bez srca i duše, bešćutni. Prošli smo teško razdoblje, svi ponekad plačemo, osjećamo se sami, teško nam je, dani su dugi, noći sve duže. Dani su jednolični bez radosti i sreće, otužni, sivi, bezbojni. Kako je meni, tako je i tebi. Pronašli smo se, jesmo li?

Pročitajte još priča od blogerice Lily Laum


Nastupilo je vrijeme, promjene moram prihvatiti. Sad trebam zaboraviti sve i krenuti dalje, kročiti k tvojim pruženim rukama. Posebno ne smijem ispustiti ljubav koju naslućujem, ne dozvoliti si nepromišljenost i izgubiti te, koji si zauzeo mjesto u meni, postao dio moga bića. Prisutan posvuda, kolaš i pojavljuješ se kao maleni leptirići, iznenada zatitraš, bljesneš. Osmijeh mi uvijek izmamiš ma gdje god bio. Priznajem, jer nema mi druge, sad se vjerojatno smiješ, na moje priznanje.

Odlazim u krevet, godinama pust, sama u njemu. Tonem u san, osjetim tvoju toplinu, dah, meškoljiš se kraj mene i gledaš kako spavam. Prstima lagano prelaziš po kosi, uz uho do oka, obraz, nos, usne, vrat, prsa, grudi ... sve teže dišem, tebe zabavlja moj nemir i nastavljaš se igrati sa mnom. Okrećeš me, naslanjaš na mene, pripijaš cijelom dužinom, tvoja toplina me opušta. Tvoj dah mi lebdi, tvoj miris mi para nozdrve, tvoji treptaji i vibre dolaze do svakog djelića mene, stapamo se. Opuštaš me. Sanjam li? Osjećam sigurnost i toplinu, naliježem na tebe, ruke mi postaju nemirne i kružim po sebi. Lagano opipavam puls svoga srca, udisaja, ne znam da li sanjam ili ne. To je zvuk tvoje duše, mir se uvlači u mene, jer gdje god da si ti, čujem zvuk tvoga srca. Toliko si daleko od mene, a opet tu, osjetim te, postigli smo vječnost.

Ruke kruže, upravljaš njima, toplina struji, tvoje tijelo osjetim, tu si, da, nježan, brižan, škiljiš plamenim varnicama, magija ... osmjeh ti ne silazi s lica. Diram si grudi, osjećam tvoju težinu na sebi, okrećem se i tražim te, kružim do međunožja i osjetim tvoje poljupce, ruke na bedrima, sve teže dišem, ne želim kraj, dobro znaš kako sa mnom, koliko sam luda za tobom, koliko mi nedostaješ, koliko te želim. Previše vreline nadire, osjećam svu tvoju energiju, kružiš u meni, ispunjavaš svaku poru, tvoja sam. To znaš, ljubiš me, tonem u dublji san. Bio si još jedan moj san, dao si mi što sam trebala, nadam se da ćeš pronaći vječnu slobodu, jer meni si dao, vječni osjećaj tvoga prisustva.

Ljubav nije odluka, to je osjećaj. Ako bismo mogli odlučiti kada i koga voljeti, tada bi život bio mnogo jednostavniji, ali onda manje magičan. Kako si mi ono rekao? 'Imam srce i to je istina, ali sad je otišlo od mene do tebe, pa se brini za to, baš kao i ja, jer ja nemam srca a ti imaš dva.'

Ljubav znači davati toplinu, a ne ugušiti drugoga. Ljubav znači biti vatra, a drugoga ne spržiti. Ljubav znači biti svjetlo, kojim jedno drugo ne zasljepljuje. Ljubav znači biti blizu jedno drugomu, a ne posjedovati.

I što sada?

Ako bih ti rekla da te volim, pomislio bi da nešto nije u redu sa mnom. Nisam žena s puno lica, imam samo jedno, a to je zaljubljena žena koja osjeća da je voljena.

Još priča potražite na stranici zrelazena i blogu lovewithspirt.

Lily Laum

Povezani sadržajKomentari:

Mark Ansah prije 23 sata:

ฉันรู้สึกขอบคุณ บริษัท สินเชื่อ Susan James มากที่ช่วยฉันในการกู้เงิน 2,000,000.00 USD ผ่านความช่วยเหลือของเงินกู้ ชีวิตของฉันเปลี่ยนไปการเงินของฉันตัดสินว่าตอนนี้ฉันเป็นเจ้าของธุรกิจที่ฉันใช้ในการดูแลครอบครัวของฉัน ฉันรู้สึกขอบคุณคุณซูซานและ God Bless คุณ คุณสามารถติดต่อพวกเขาเพื่อขอความช่วยเหลือทางการเงินของคุณทางอีเมล: susanjamesloanfirml07@outlook.com หรือติดต่อเว็บไซต์: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer สำหรับความช่วยเหลือทางการเงินของคุณ ขอพระเจ้าอวยพรคุณ

Patricia Debra prije 2 dana:

zdravo
  Trebate li financiranje? Ako da, kontaktirajte nas danas za brz i povoljan kredit koji sada nudimo zajam u bilo kojem dijelu svijeta uz kamatnu stopu od 3% pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć. kontaktirajte nas sada na mrslindarobertloanfirm@outlook.com

WhatsApp: +1 334 203 7399

http://privatelanders12.wixsite.com/loan

ronald prije 3 dana:

Westlake Financial Services je najveća privatna financijska tvrtka u Sjedinjenim Američkim Državama koja je pokazala rast od godinu dana. Nastavljamo širiti naše timove, naš raznovrsni poslovni model, i što je još važnije, počinjemo učvršćivati ​​našu ulogu budućeg lidera u automobilskoj industriji.

Naše usluge uključuju sljedeće: -
* Krediti za ulagače
* Dug konsolidacija kredita
* Drugi hipotekarni zajam
* Poslovni zajmovi
* Osobni zajmovi

Odgovorite nam natrag kako bismo Vam mogli pružiti više informacija.
E-POŠTA ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com
WHATSAPP ------ +12675713908

ronald prije 3 dana:

Zdravo prijatelji ja sam sretan sam dobio kredit od Westlake financijskih usluga ovdje u provinciji Sliven, oni su najbolje što sam ikada vidio jer sam se pokušavate dobiti kredit, oni nude kredit bez upfruth plaćanja, možete ih poslati e-poštom ako vam je potrebna zajam danas putem: westlakefinancialservices02@hotmail.com
WHATSAPP ------ +12675713908

mr mark prije 3 dana:

KAKO DOBITI ZADUŽBENU POMOĆ @ 2% KAMATNE STOPE

Nisam bio siguran u dobivanje vjerodostojnog zajmodavca na internetu, ali kad se više nisam mogao suočiti sa svojim dugom, moj je sin bio na bolničkom krevetu za operaciju koja je uključivala ogroman novac, a ja sam također trebao nešto novca za refinanciranje i dobivanje dobrog doma tražiti pomoć od prijatelja i kada više nije bilo nade, odlučila sam otići na internet i potražiti zajam i naći ću MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) s kamatnom stopom od 2% i odmah primijeniti s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave, on je uplatio moj iznos zajma bez skrivenih troškova i mogao bih se pobrinuti za medicinske račune svog sina, obnoviti račun za stanarinu i otplatiti moj dug. Savjetovat ću svakom tražitelju kredita da kontaktira MARK WILLIAMS FUNDS s (markwilliamstrustfirm@gmail.com) za jednostavnu i sigurnu transakciju

timothy kober prije 5 dana:

Trebate li kredit? Ovdje je prilika za one koji su u financijskim problemima i koji za financijsko uzdizanje u svom životu, dajemo po vrlo razumnoj kamatnoj stopi, dajemo sve vrste zajmova duga, poslovni zajam, medicinski kredit, stambeni kredit, studentski kredit. itd. kako bi pomogli naciji od financijskog stresa. Naziv tvrtke: PLUTO CREDIT FINANCE HOME. Kontaktirajte nas danas putem
E-pošta za financijsku pomoć: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +18474539904

Ponuda za zajam 18.04.2019.:

Dobivanje legitiman kredita uvijek je veliki problem za klijente koji imaju financijskih problema i treba mi rješenje za to.Ali smo napravili razliku u kreditnoj industriji. Možemo organizirati kredita od 5.000 € do 10,000,000.00 €, samo 3% zainteresiranih, molimo odgovorite na ovaj e-mail: chugan002@gmail.com

Roberto Anderson 15.04.2019.:

Bok, ja sam Dorcas Alvaro, trenutno živim u Malagi u Španjolskoj. U ovom trenutku sam udovica s četvero djece i bila sam zaglavljena u financijskoj situaciji u svibnju 2018. godine i trebala sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam potražiti kredite od nekoliko tvrtki za zajmove, kako privatne tako i korporativne, ali nikad uspješno, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako Bog želi, upoznao sam se s Božjim čovjekom, privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 80.000 EUR, a danas posjedujem tvrtku i moja djeca su dobro u ovom trenutku, ako biste trebali stupiti u kontakt s bilo kojim tvrtka s referencom kako bi se osigurao unsecured zajam, bez kreditne provjeriti, nema potpisnik sa samo 2% kamatne stope i bolje planove plaćanja i raspored, kontaktirajte g. Roberto Anderson (robertoandersonloan.inc@gmail.com). on ne zna da ja to radim, ali sada sam vrlo sretan i odlučio sam da će ljudi znati više o njemu i također želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte: ROBERTOANDERSONLOAN.INC@GMAIL.COM.

Mario Genaro 15.04.2019.:

Pozdrav, ja sam Mario Genaro Copa Conda, akreditirani zajmodavac i nudim kredite svim osobama od kojih vam je potreban kredit iz bilo kojeg razloga, kao što su osobni zajmovi, komercijalni zajmovi, krediti za proširenje, početni zajmovi, krediti za obrazovanje. Konsolidacija duga? Nijedna vrsta kredita neće se promijeniti s nama da bismo dobili više informacija kontaktirajte nas izravno na: mariagcc2 @ gmail.com

FRED MORE 14.04.2019.:

Da li vam je potreban hitan kredit? Pružamo zajmove zainteresiranim osobama koje traže kredit u dobroj vjeri. Nudimo širok spektar finansijskih usluga: komercijalno planiranje, komercijalno i razvojno finansiranje, hipoteke i hipoteke, krediti za konsolidaciju dugova, poslovni krediti, privatni zajmovi, studentski krediti, krediti sa sniženom kamatnom stopom od 2%.
Molimo Vas da nas kontaktirate za Vaš osiguran i neosiguran kredit Zainteresirani kandidati bi nas trebali kontaktirati putem e-maila: fredmorefinance@gmail.com

Kontakt preko WhatsApp: +919654763221
S poštovanjem,
G. FREDMORE

Keller Williams 12.04.2019.:

Dobar dan, gospodine / gospođo:

Dobivanje legitimnog kredita uvijek je bio veliki problem za klijente
koji imaju financijski problem i trebaju rješenje. Pitanje
kredit i kolateralna su nešto što klijenti su uvijek zabrinuti
kada traže kredit od legitimnog zajmodavca. Ali .. mi smo napravili tu razliku u industriji pozajmljivanja. Možemo dogovoriti zajam u rasponu od 3.000 dolara. na 10.000.000,00 $Naše usluge uključuju sljedeće:

Konsolidacija duga

Druga hipoteka

Poslovni krediti

Osobni zajmovi

Međunarodni zajmovi

Zajam za sve vrste

Obiteljski zajam

E.T.C

Bez socijalne sigurnosti i bez kreditne provjere, 100% jamstvo. Sve što imate da nas obavijestite točno ono što želite i mi ćemo zasigurno učiniti Vaš san se ostvario. (Keller Williams). kaže DA kada banke kažu NE. Naposljetku, financira se mala kreditna tvrtka, posrednici, male financijske institucije jer imamo neograničen kapital. Nadalje
pojedinosti da odete na nabavu kredita kontaktirajte nas, ljubazno odgovorite odmah na ovu e-poštu: kellerwilliamsloanservice@gmail.com

lance hopkinson 10.04.2019.:

Dobar dan,

Nudimo kredite svih vrsta u rasponu ispod,
Privatni zajam
Poslovni zajam
Zajam za gradnju
Kredit za nekretnine
Zajam za rehabilitaciju
Zajam nafte i plina,
Financijske usluge
Lokalni i međunarodni zajam
Savjetovanje i opće financijske usluge. Kontaktirajte hopkinsonloan@hotmail.com sa svojim zahtjevima.

Hvala.

Ivana 10.04.2019.:

Pozdrav svima!
Ja sam Ivana, trenutno živim u Rijeci, Hrvatska. Trenutno sam udovica s dvoje djece i bila sam zaglavljena u financijskoj situaciji u ožujku i morala sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih tako i korporativnih, ali nikada s uspjehom, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako bi ga Bog imao, upoznala sam se s Kooperativnim vodama Boga čovjeka, privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 80.000 eura, a danas sam vlasnik tvrtke, a moja djeca trenutno dobro prolaze, morate kontaktirati bilo koju tvrtku s osvrtom na osiguranje kredita bez kolaterala, bez kreditne provjere, bez ko-potpisnika sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i rasporedom, molimo kontaktirajte g. On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretan i odlučio sam dopustiti ljudima da znaju više o njemu i također želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte: dantecooperativehelp@hotmail.com za brzi poziv na chat ili whatsapp / +35677926593

Hvala
Ivana

SERGEY YAKUBOVA 08.04.2019.:

PRISTUPAČNA PONUDA ZA ZAJMOVI BEZ PRETHODNIH NAKNADA

Zdravo,

Koje su vaše financijske potrebe?
Dajemo kredite od najmanje 2.000,00 dolara do maksimalno 100.000.000,00 dolara uz ugodno trajanje koje se kreće od 1 do 30 godina po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%. Kontaktirajte nas putem e-pošte: constantloanfirm1@gmail.com ili yakubovasergey@gmail.com


Trebate li poslovni zajam?
Trebate li osobni zajam?
Želite li kupiti auto?
Želite li refinancirati?
Trebate li hipotekarni kredit?

Trebate li ogroman kapital za početak vašeg poslovnog prijedloga ili proširenja? Jeste li izgubili nadu i mislite da nema izlaza, a vaša financijska opterećenja i dalje postoje?
Molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za moguću poslovnu suradnju

Kontaktirajte nas putem e-pošte: constantloanfirm1@gmail.com
                                    constantloanfirm@yahoo.com

Elena 08.04.2019.:

Dragi tražitelji kredita.

Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova je tvrtka za zajam osnovana organizacijama za ljudska prava širom svijeta s jedinom svrhom pomoći siromašnima i osobama s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s detaljima ispod e-pošte: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potreban iznos zajma:
Trajanje kredita:
Broj mobitela:

Hvala vam i Bog vas blagoslovio
SAMOUVJERENOST
Elena

JAYA 06.04.2019.:

kredit za gradsku banku, nudimo gotovinske kredite od 5000 do 50000 eura, a također financiramo projekte od 50000 do 300.000 eura po godišnjoj stopi od 2% za svaku osobu ili tvrtku koja treba kredit. novac za neke od njihovih potreba.

Ako vam je potrebna pomoć, recite nam koliko vam je potrebno i željeni rok otplate. Brzo kreditiranje i beskrajni stres plaćanja. pošaljite nam e-poštu na citybankloan123@gmail.com)kredit za gradsku banku, novčane kredite od 5000 do 50000 eura, zajam od 50000 do 300.000 eura po godišnjoj stopi od 2% za svaku osobu ili tvrtku kojoj je potreban kredit. novac za neke od njihovih potreba.
citybankloan123@gmail.com

JAYA 06.04.2019.:

kredit za gradsku banku, nudimo gotovinske kredite od 5000 do 50000 eura, a također financiramo projekte od 50000 do 300.000 eura po godišnjoj stopi od 2% za svaku osobu ili tvrtku koja treba kredit. novac za neke od njihovih potreba.

Ako vam je potrebna pomoć, recite nam koliko vam je potrebno i željeni rok otplate. Brzo kreditiranje i beskrajni stres plaćanja. pošaljite nam e-poštu na citybankloan123@gmail.com)

JAYA 06.04.2019.:

* Pozdrav, svi su mi tako sretni što dajem svoje veliko svjedočanstvo o tome kako sam dobila moj iznos zajma od g. Abrahama, koji je menadžer tvrtke gradske banke, želim brzo iskoristiti ovu priliku da cijeli svijet sazna za ovo, ja sam MRS Jarosław iz Slaskie u Poljskoj, tražio sam zajam za pokretanje vlastitog posla kao potporu svom poslu, troškovi tako da sam otišao online tražiti zajam kad sam naišao na neke zajmodavce koji varaju i prevare moj mali novac Proces vremena sam dobio zbunjen ja čak ne znam što učiniti više, jer malo novca sam imao sa mnom je oduzeta od strane onih prijevare gadovi koji sebe nazivaju pravi zajam lenders, Dakle, na jedan vjerni dan kao što sam bio pregledavajući kroz internet u potrazi za poslom naišao sam na neka svjedočanstva komentirao na forum od strane jedne gospođe katica, a gospođa monica o tome kako oni dobivaju zajam od gradske banke tvrtke E-mail: citybankloan123@gmail.com Tako sam rekao sebi da moram dati ovo suđenje Beca koristiti i bio je toliko uplašen o tome što drugi zajmodavci mi je učinio, pa sam otišao naprijed je uzeo svoju osobnu e-mail adresu koja je u tim komentarima na forumu pa sam ga kontaktirao ga obavijestiti da sam bio receded da ga neki kupci koji su primili njihov kredit od njegove tvrtke, g. Adam, i gđa Monica Luis, pa kad je čuo da je vrlo sretan zbog toga, tako me uvjerio da sam u pravoj tvrtki gdje mogu dobiti moj iznos zajma, dali su mi dužnika Zahtjev za kredit za popunjavanje i vraćanje, učinio sam sve to, dao im sve moje potrebne informacije o meni, pa sam dobio uvjete i uvjete njihove tvrtke sve je prošlo glatko bez ikakvog odlaganja, u ne manje od 24 sata sam bio obaviješten da je moja zajam vrijedan 7000.000 eura je registriran i odobren od strane upravnog odbora, tako da sam u tom trenutku bio tako sretan kada su mi rekli da ih trebam poslati putem bankovnih podataka, ali ja sam bio malo skeptičan u tome pa sam rekao da imam povjerenja i b Abraham sam im dao bankovni račun tako iznenađujuće da primam i upozorim od svoje banke da je moj račun odobren u iznosu od 7.000.000 eura\r\nGospodine Abraham. Tako sam ga hitno e-poštom da sam primiti moj zajam\r\nuspješno, tako da moja draga braćo i sestre vani još uvijek traže pravu tvrtku za zajam ja ću vas savjetovati da ljubazno kontaktirate g. , Pošaljite ih danas e-poštom i bit će vam drago što ste to učinili.MRS LOREIN HILTON iz Slaskie u Poljskoj

john 06.04.2019.:

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za podmirenje duga ili otplatu računa ili započeti lijepo poslovanje? Trebate li sredstva za financiranje vašeg projekta? Nudimo zajamčene usluge zajma bilo kojeg iznosa i bilo kojem dijelu svijeta za (pojedince, tvrtke, posrednike za nekretnine i korporativna tijela) uz našu vrhunsku kamatnu stopu od 2%. Za prijavu i više informacija pošaljite odgovore na sljedeću e-mail adresu: (johnwilliamstrustfirm@gmail.com)

my jerry 01.04.2019.:

Pozdrav, treba li vam hitno danas? ako da E-mail jerrybestloanfirm@gmail.com

lucky trust 01.04.2019.:

Dobar dan!!!
JA SAM LUCKY TRUST, trebate li kredit? Likvidirati dugove? Plaćati račune ili pokrenuti vlastiti posao?
Ovdje je vrlo brzo zajam zajmodavac koji nudi kredite na bilo koji kredit.
Ocjena bilo koje vrste, pa ako trebate zajam sada, ovdje je
mogućnost bez gubitka vremena u kontaktu s nama (lucky.trustservice@gmail.com).

Tvoje ime:
SEKS;
GODINE;
zemlja
Iznos pozajmice:
Trajanje kredita:
NAMJENA KREDITA;
VAŠ MJESEČNI PRIHODI;
Valjan broj mobitela:
Hvala na razumijevanju za vaš kontakt kao
su čekali
Pozdrav
uprava
E-pošta: (lucky.trustservice@gmail.com)

A.J. Keen 29.03.2019.:

Pažnja,
Podnijeti zahtjev za brzo i povoljno zajam za isplatiti račune, uspostaviti hipotekarni krediti, zajam konsolidacija i nove poslovne ili re-financirati svoje projekte po povoljnim kamatna stopa od 3%. Kontaktirajte nas danas @ :( a.j.keenloafirm@gmail.com) sa zajmovima Potreban iznos. Mi smo certificirani, registrirani i legitimni zajmodavac. Kako nas kontaktirati danas ako ste zainteresirani za ovaj kredit, kontaktirajte nas Za više informacija o procesu kreditiranja, procesu kao što su uvjeti kreditiranja i način na koji će Vam se zajam prenijeti. Trebamo vašu hitnu reakciju, ako ste zainteresirani. Dobivanje informacija od vas:

Puno ime: ............
Iznos potrebnog kredita: .........
Telefon: ............
Trajanje: ............
Zemlja: .............
Država / provincija: ...............
Mjesečni prihod: ..........
Bračni status: ......... ..
Dob / spol: ............
Namjena kredita: ............

NAPOMENA: Sve odgovore treba poslati na:
a.j.keenloafirm@gmail.com
za brzu obradu.
Hvala vam.

Larry Maxwell 28.03.2019.:

Mi smo kršćanska organizacija osnovana da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili ste u bilo kojoj financijskoj zbrci, i potrebna vam su sredstva za pokretanje vlastitog posla, ili vam treba kredit podmiriti dugove ili isplatiti svoje račune, započeti lijep posao, ili vam je teško dobiti kredit od lokalnih banaka, kontaktirajte nas danas putem e-pošte (larrymaxwellfunds@gmail.com) za bibliju kaže: "Luka 11: 10 Svi koji traže, primaju; onaj koji traži nalazi; i onaj koji kuca, vrata će se otvoriti. "Ne dopustite da vam ova prilika prođe jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek više. Molim vas, ovo je za ozbiljne ljude i Boga koji se boji ljudi."
Pozdrav
Upravljanje
E-pošta: (larrymaxwellfunds@gmail.com)

Larry Maxwell 25.03.2019.:

Zdravo,
Dajemo kredite u rasponu od 1.000 do 100.000.000 dolara. Naši krediti su dobro osigurani i uz maksimalnu sigurnost uz kamatnu stopu od 2%, odobravamo kredite pojedincima i organizacijama s namjerom obnove kuće, konsolidacije dugova, refinanciranja i osnivanja poslovnih pothvata. kontaktirajte nas putem e-mail adrese: LARRYMAXWELLFUNDS@GMAIL.COM Mi smo međunarodna kreditna tvrtka koja je ponudila kredite raznim pojedincima i tvrtkama u Europi, Aziji, Africi i drugim dijelovima svijeta. Dajemo zajam u USD ($) i GBP (£) i bilo koju valutu po vašem izboru. kontakt adresa: LARRYMAXWELLFUNDS@GMAIL.COM Dostupni zajmovi koje nudimo su,
* Osobni zajmovi (sigurni i neosigurani)
* Poslovni zajmovi (sigurni i neosigurani)
* Hipotekarni krediti
* Zajam kombinacije
* Studentski kredit
* Konsolidacijski zajam i još mnogo toga:
EMAIL SAD DANAS (LARRYMAXWELLFUNDS@GMAIL.COM) Whats App +1 (470) 208-6913 Poštuj toplo

Chuck Robbins 24.03.2019.:

Zdravo...

           Mi smo financijski institut osnovan kako bi pomogao ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili ste u bilo kakvom financijskom neredu, i potrebna vam su sredstva za pokretanje vlastitog posla, ili vam treba kredit podmiriti dugove ili isplatiti svoje račune, započeti lijepo poslovanje, ili vam je teško dobiti kapitalni zajam od lokalnih banaka, kontaktirajte nas danas putem e-pošte chuck_robbins002@hotmail.com za bibliju kaže "" Luka 11:10 pita prima; onaj koji traži nalazi; i onomu tko kuca, vrata će se otvoriti. "Ne dopustite da vam ova prilika prođe jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek više. Molim vas, ovo je za ozbiljne ljude i Boga koji se boji ljudi.

Diana Patrick 23.03.2019.:

Pozdrav svima vani, nadam se da ste svi dobro? Moje ime je gospođa Diana Patrick, dolazim iz Ohia, prije nekoliko mjeseci bila sam usisana u lošu financijsku situaciju i trebala mi je hitna posudba kako bih platila račune i financijski se vratila na noge zbog moje trenutne financijske situacije koju je moja banka odbila. da mi daju zajam tako da mi nije preostala nijedna druga mogućnost nego da potražim neobezbjeđeni zajam na internetu, u procesu mog istraživanja bio sam žrtva prijevare i izgubio sam gotovo 1.500 dolara i bio sam u više nevolja i skoro sam dao do nade za dobivanje kredita dok nisam našao post na internetu bio je zajedničko svjedočenje gospodina Erica iz država New Jersey koji svjedoči o tome kako je dobio 50.000 dolara od Karen Finance Inc. nakon što je pročitao taj post i odlučio kontaktirati Karen Finance Inc. putem e-pošte: (karenronaldfinance@hotmail.com) kontakt podijeljen u postu, moj unsecured zajam zahtjev od $ 600,000 je odobren u roku od 72 sata od mog zahtjeva i moj zajam je plaćen na moj bankovni račun bez ikakvih propusta.

Želim izraziti svoju duboku zahvalnost i savjetovati tražitelje kredita da budu vrlo oprezni jer postoje mnogi scammers vani s jedinom svrhom defrauding nevine tražitelje kredita, tako da vi dečki moraju biti oprezni i budan .. za one \ t kojima je potreban kredit Preporučujem Karen Finance Inc, možete kontaktirati na e-mail: (karenronaldfinance@hotmail.com)

Hvala vam što ste pročitali moje svjedočanstvo, želim vam sreću.

vaš,
Diana Patrick.

Adrian Bayford 22.03.2019.:

Dobar dan

Trebate li zajam za svaku svrhu? Jeste li u financijskom problemu? Trebate li financijsko rješenje? Bridge Finance nudi ljubav s povoljnom kamatnom stopom. Naši krediti su jednostavni, jeftini i brzi. Kontaktirajte nas još danas da biste dobili kredit koji vam je potreban. Možemo uskladiti bilo koji zajam s kamatnom stopom od samo 2% na Vaš proračun. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas odmah putem (adribay0008@gmail.com)

Jeff Michael 20.03.2019.:


Zdravo,

Konsolidirati svoj dug? Uzmi svoj dom? Nema kreditne provjere? Da možete ... Jeste li financijski depresivni i trebate konsolidaciju Krediti, ljubazno izgovarajte, pomoći će vam. Ne morate umrijeti u siromaštvu i tišini, mi smo ovdje kako bismo objedinili sve vaše dugove i riješili vašu financijsku situaciju s 2% niske kamatne stope.
* Dostupni hitni fondovi do € 2.000 € 100.000.000

Molimo kontaktirajte tvrtku e-mail: jsemkffloaninvestment@gmail.com

Kontaktirajte moj whatsapp broj: +12149748303
S poštovanjem,
Gospodin Jeff Michael zajam

Elena 18.03.2019.:

Dragi tražitelji kredita

Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova je tvrtka za zajam osnovana organizacijama za ljudska prava širom svijeta s jedinom svrhom pomoći siromašnima i osobama s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s detaljima ispod e-pošte: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potreban iznos zajma:
Trajanje kredita:
Broj mobitela:

Hvala vam i Bog vas blagoslovio
SAMOUVJERENOST
Elena

Global Finance 08.03.2019.:

Halo, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate li hitan zajam? Da li je vašoj tvrtki ili projektu potrebno financiranje ili vam je potreban novac za kupnju kuće ili automobila ili vam je potreban zajam za otplatu duga? ? Ako je Vaš odgovor da, savjetovat ću vam da nas kontaktirate na Global Finance Firm putem (globalfinancingfund@gmail.com).
 
Global Finance Firm je globalna kreditna organizacija posvećena pružanju brzih, osiguranih i neosiguranih gotovinskih kredita pojedincima i tvrtkama po subvencioniranoj kamatnoj stopi od 2,5%. Pomogli smo brojnom broju pojedinaca i organizacija koji se suočavaju s financijskim teškoćama diljem svijeta. Kada se prijavite s nama, prijavljujete se u pouzdanu tvrtku koja brine o vašim financijskim potrebama. Pobrinut ćemo se za vas kroz cijeli proces.

** IZRAŽAVAMO SVE VRSTE USLUGA ZAJMOVA **

Da biste saznali više o financiranju Global Finance, kontaktirajte nas putem e-pošte ili WhatsApp brojem ispod.
(globalfinancingfund@gmail.com) ili (reply.globalfinance@gmail.com)
WhatsApp: (+17722073517)

Tražimo od vas da čujemo što prije.

Elena 05.03.2019.:

Dragi tražioci kredita

Imate li finansijskih problema? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna kompanija je osnovana organizacija za ljudska prava širom svijeta sa jedinom svrhom da pomogne siromašnima i ljudima sa finansijskim poteškoćama u životu. Ako želite da se prijavite za kredit, javite nam se sa detaljima ispod email: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potreban iznos kredita:
Trajanje kredita:
Broj mobitela:

Hvala vam i Bog vas blagoslovio
CONFIDENCE
Elena

Mr John Mark 01.03.2019.:

Poštovani, što hitno tražite kredit danas da biste pokrenuli vlastitu tvrtku, pošaljite nam e-poštu još danas i riješite svoje probleme (johnmarkeasyloancompany@gmail.com)

j 12.02.2019.:

Zdravo.
Ja sam gospođa JELENA SANCHEZ, privatni zajmodavac koji pruža mogućnost otplate kredita za pojedince, poslovne tvrtke, osiguranje i druge. Bilo da ste u financijskim nevoljama ili vam je potreban kredit za ulaganje ili vam je potreban zajam da platite svoje račune više ne kao da smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme učinili u nešto od prošlosti. Nudimo sve vrste kredita u valutnoj valuti sa stopom od 2% bez naknade unaprijed. Htio bih iskoristiti ovaj odličan medij kako bih vas obavijestio da smo tu da vam pomognemo s bilo kojom vrstom kredita kako biste riješili vaše financijske probleme. Kontaktirajte nas putem e-pošte (jelenasanchezfirm@gmail.com) za više detalja, vi ste vrlo posebna.

phuc aron 11.01.2019.:

želim koristiti ovaj medij reći vrlo veliko hvala g. Phuc Aron od Noble investment inc. zbog toga što me je brzo pozajmio od 35.000 dolara u trenutku kada mi je trebao hitan kredit za moje poslovanje. oni imaju najjeftinije kamatne stope koje možete zamisliti.
Uspješno sam primio zajam, koji trenutno koristim za upravljanje mojim časopisom. oni su brzi, pouzdani i učinkoviti.
Iskreno vam savjetujem da ih kontaktirate danas
E-pošta: nobleinvestment19@gmail.com
Hvala vam.

Luis Roland 15.12.2018.:

Moje ime je Luis Roland, imam lijepu ženu i 3 djece. prije tjedan dana bio sam u očajnoj potrebi za novcem pa sam pomislila na posudbu pa sam se upregla u toliko prevarante koji su prikupili 2500 € od mene i odbijaju me poslati e-poštom. Postao sam vrlo frustriran i naposljetku pijan, jednog vjernog dana kad sam otišao u klub za piće gdje sam upoznao starijeg prijatelja, rekao sam mu sve što se dogodilo meni, upoznao me s GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD i dala joj e-mail adresu (ginamorganloancompany@gmail.com), on mi je rekao kako je tvrtka pomogla njemu i njegovoj obitelji. Obratio sam se odmah, stigao sam kući, rekli su mi pravila i propisi, nakon obrade kredita, za manje od 24 sata, primio sam kredit od 80.000 eura. Dakle, ako ste zainteresirani za zajam, možete je također kontaktirati na ovu adresu e-pošte: ginamorganloancompany@gmail.com

Regions Bank 12.12.2018.:

Tražite li poslovni kredit? Osobni zajam, studentski kredit, bilo koji razlog zbog kojeg vam je potreban zajam, zajam za konsolidaciju duga, unsecured krediti, venture capital, itd. Ako da Kontaktirajte nas danas na: (regionsbank40@gmail.com)

Dina 01.11.2018.:

Ja sam DINA DADIĆ Zagreb, ja sam samohrana majka s 2 djece. Sudjelovao sam u tolikim broju internetskih scammera koji su uzimali moj teško zarađeni novac i tražili konsolidacijski zajam, do vjernoj noći, molila sam se i vjerujem da me je Bog usmjerio na Wendy Finance Inc, pouzdanu i vjerodostojnu kreditnu tvrtku, primijenio sam za 50.000 eura i na moje iznenađenje moj je kredit odobren i prenesen na moj bankovni račun u roku od 48 sati od mog zahtjeva. Ja sam ovdje da podijelim svoje svjedočenje sa svijetom i također koristim ovo sredstvo kako bih savjetovao sve tražitelje kredita vani da budu vrlo oprezni jer postoje mnogi scammers vani s jedinom svrhom prevare nevinih tražitelja kredita, tako da morate biti vrlo jako budan, za one koji trebaju zajam Preporučujem Dante Cooperative Help Inc, evo e-mail:
dantecooperativehelp@hotmail.com, za brz razgovor ili Whatsapp +393511067514

Hvala vam na vremenu i želim vam najbolje.
Lijepi Pozdrav,
DINA DADIĆ

Mikel Sardón Esmoris 26.10.2018.:

PRIMJENJUJU PONUDU URGENTA POTRAŽIVANJA. SADA
 
(Luckyloans19@gmail.com)

* Osobni zajmovi (osigurani i nezaštićeni)
* Poslovni krediti (osigurani i nezaštićeni)
* Zajam za konsolidaciju i još mnogo toga.
Mi smo certifikat, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i
dinamičan. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas
nas na:
Luckyloans19@gmail.com ili se obratite našem assapu +16316206195

Sretno,
Kupac.
LJUBAVNI ZAJMOVI

Adraine 24.10.2018.:

Jeste li u financijskoj krizi, tražeći novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER zajam daje sve vrste zajmova uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho. com) ILI WhatsApp (+1 929 222 7518)

Joan Wilson 05.10.2018.:

Ja sam Joan Wilson, bio sam žrtva internetskih scammera dok sam kontaktirala ovaj dobar zajam Tvrtka koja mi je dala zajam nakon što je scammed od 3 različite zajmodavce. Izgubio sam cijelu štednju. prije nekih tjedana sam pregledavao internet pa sam došao preko svjedočanstva od strane žene koja je također scammed i na kraju je dobio povezan s legitiman i pouzdan zajam tvrtka zove Susan Blagajna Zajam Tvrtka (susanwealthloancompany@gmail.com), gdje je konačno dobio joj zajam, pa sam odlučio stupiti u kontakt s kreditnom kompanijom. Popunio sam Obrazac za prijavu zajma i poštovao sve upute i dobio sam zajam od ove originalne tvrtke. Tako sam se obećao da ću nastaviti svjedočiti na internetu o tome kako sam dobio moj kredit. Za vaše hitne i pouzdane zajmove bez puno kamatnih stopa i potraživanja kolaterala, savjetujem vam da ju kontaktirate putem e-pošte: susanwealthloancompany@gmail.com

Elena 01.09.2018.:

Poštovani tražitelji kredita

Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potrebni iznos zajma:
Trajanje zajma:
Broj mobitela:

Hvala ti i Bog blagoslovi
SAMOUVJERENOST
Elena

NATWEST LOANCOMPANY 12.08.2018.:

zdravo
Ovo je informirati javnost da je Natwest kreditna tvrtka Otvorila financijsku priliku da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (natwestloancompany321@gmail.com) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno mišljenje i božanstvo od ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz Natwest kredita tvrtke, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (natwestloancompany321@gmail.com)

erica 17.07.2018.:

Zdravo,
Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Morgan Erica, privatni kreditni zajmodavac otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati uvjete i uvjete kredita na: (morganerica007@gmail.com)

fred 11.07.2018.:

Trebate li zajam?
Jeste li u financijskoj krizi ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za isplatiti dug ili platiti premiju ili započeti posao? Imate li nizak kreditni rejting i imate poteškoća s dobivanjem zajmova od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Ovo je prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Pružamo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo toga. Osobni zajmovi, širenje poslovanja, start up tvrtke, konsolidacija duga i teški novac. Pružamo 3% kamatne stope kredita. Kontaktirajte nas putem e-maila: fredmorefinance@gmail.com
Whatsap: +919654763221

Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. 25.04.2018.:

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

Komentiraj(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.