(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 11.04.2018.

Trebam li zaboraviti sve i krenuti k tvojim pruženim rukama?

Close your eyes so you don't feel them. They don't need to see you cry. I can't promise I will heal you, But if you want to I will try...' - 'Zatvori oči tako da ih ne osjećaš. Ne trebaju te vidjeti da plačeš. Ne mogu obećati da ću te izliječiti, Ali ako želiš ja ću pokušati....', Robbie Williams - Eternity.

Sanjam li? Zar opet? Kad ću prestati biti sanjar? Držim oči zaklopljene da se ne vide moje suze?

Snovi, mašta su moja svakodnevica, do kada? Pitam se, postoji li nešto drugo?

Ne, ne sanjam, tvoja su dva oka uperena u mene, dvije varnice. Sijevaju, srdito. Ljut si, ne znam zašto. Pokušavam shvatiti. Jeza me uhvatila, neugoda, tijelo ukočilo, krv se sledila. Što je sada? I gledam sa strahom, mrštiš se. Onako iz čista mira kažeš, dolazim. Ne mogu više biti bez tebe. Onda pitaš zašto ti ne vjerujem, zašto sam sumnjičava. Naljutilo te što sam htjela prekinuti besmislenu komunikaciju. A kako da ti objasnim jer ne vodi ničemu, udaljenost nepremostiva. Gledam te i upijam nervozu i nemir, lagano se topim. Kao oluja si se pojavio, žestoka ljutnja, svaka druga riječ je bila 'a zašto?'

Zašto me ostavljaš? Imaš drugoga?
Što sam skrivio? Zašto?
Želim biti uz tebe! Živjeti s tobom, sve s tobom!
Kako da dokažem ozbiljne namjere? Volim te! Dolazim!

Pitanja tvoja se nižu, ne prestaješ govoriti, uzbuđen si, ranjen. Gledam nijemo tvoju reakciju, suze su zastale, zamaglile su mi se oči, tvoje emocije su probile barijere koje sam postavila. Htjela sam okončati sve, sasjeći, obrisati, vratiti moj neprocjenjivi mir koji je nestao, vratiti se u sigurnost svoje puževe kućice. Ali, nije to tako lako, ni malo. Naprosto, zarazio si me, zainteresirao, osvojio me na poseban način koji ne znam objasniti. Jednostavno si u meni i kružiš i dišeš sa mnom. Na svakom si koraku, želim dijeliti sitne male životne radosti s tobom. Želim voljeti i biti voljena, iskreno, bezuvjetno, vječno.

Pokušavam biti blaga, gledam te i ne znam što reći. Izrekoh samo dobro, dođi, čekam te. Odakle mi snage i ideja da tako što kažem? Nikada nikome nisam dozvolila da kroči u moj dom, nisam nikoga željela vidjeti blizu sebe. Nisam dozvolila zagrljaje, kontakte, sama, uvijek, jer ne trpim laži i neiskrenost. Godinama tako, ne želim svoju ravnotežu poremetiti, ugodu koju sam stvorila. Neku sigurnost i rutinu. Prekidamo razgovor jer ne znam što bih rekla, zamišljena sam, povlačim se po stanu i tražim odgovore. Puštam glazbu i sjećanja naviru, ali tvoja prisutnost je jača od bilo koje uspomene. Vidim te kraj sebe, osjećam da je moje mjesto uz tebe.

Kava je ono što trebam sad, odmah, da se razbistrim. Što se to sa mnom događa?

Odzvanjaju mi tvoje riječi, pokušavam uloviti njihovo drugo značenje, nema ga, dolaziš i to je to. Dobro, pristala sam, a sad me panični strah hvata.

Život je velik i veći od svega što mogu zamisliti i nemam tu što govoriti, uviđam beskonačnost ispred. Trebam prihvatiti zajedništvo, pomiriti se s mnogim novim činjenicama. I nema mjesta više za samoću u mom životu, gotovo, dosta, točka, kraj. Dva jastuka, dvije šalice, dva tanjura, maženje, ugađanje, poljupci, zagrljaji, toplina, duge šetnje ... radujem se.

Sati i dani prolaze, sanjam hodajući, lebdim, toplina, drugi osjećaj slobode u meni, sretna, ushićena. Nezamislivo, ali osjećam tvoju blizinu, gubim se, osjećam tvoju toplinu, pratiš me u korak, nježno grliš, uvlačiš me u svoje okrilje, tvoje ruke su toliko tople. Nemam što govoriti, nemam što misliti, odlazim u krevet, omamljena tvojim očima, osmjehom, liježem, zaklapam oči, nastavljam san. Ti si moj san, koji čekam dugo da oživi i zaživi.

Lagana glazba 'holding back the years ... Simply Red'... mi odzvanja i postajem svjesna pa ja se suzdržavam, zadržavam godinama, sputavam se, zastajem, ne živim...

Ne dozvoljavam si disati i kad mogu, biti voljena, biti mažena i pažena. Suze uvijek, postale su moj zaštitni znak, suhe, koje peku, ne vide se, a žare i uništavaju sve, razaraju. Prozvala sam ih nebeske suze jer sam se okretala nebu i tražila pomoć. Tražila sam ruke koje će me odvesti iz tame i samoće, iskrene i tople. Nisam pronalazila odgovore, spuštala bih glavu, pognuta danima lutala, vjerujući da će moje suze ostaviti trag u nebu. Nadala sam se, molila, za iskrenost, nježnost, obostrano poštovanje. Nisam odustajala, nisam stala, nisam popuštala nasrtljivcima, Dobit ću odgovor kad tad, moj san mora oživjeti. Do tada sama čekam, nedirnuta.

I sad se pitam zašto? Odakle taj strah i sumnja u meni? Preda mnom stojiš, odrastao zreo muškarac, nedvosmisleno daješ do znanja da me želiš uz sebe.

Govoriš mi: 'Želim ženu i partnera, ženu kojoj mogu vjerovati, ženu punu razumijevanja, brižnu i vrlo lojalnu ženu, ne budi previše sumnjičava, odgurnut ćeš pravu osobu svojim ponašanjem. Kako ćeš znati kada ju imaš?'

Zgodan, šarmantan, karizmatičan, s posebnim smislom za humor. Jednostavno prekrasan, znaš što hoćeš. Gledam te i skrivam svoje želje, pronalazim svoje mane i guram te od sebe, u pravu si, vidim. Samoobrana proradila, još ožiljci postoje od laži i prijevara. Nema druge. Ostavimo prošlost, teret koji nikada više ne želim na svojim leđima ni osjetiti. Razmišljam i analiziram, samu sebe pitam i odgovaram. Nisu svi jednaki, nisu svi bez srca i duše, bešćutni. Prošli smo teško razdoblje, svi ponekad plačemo, osjećamo se sami, teško nam je, dani su dugi, noći sve duže. Dani su jednolični bez radosti i sreće, otužni, sivi, bezbojni. Kako je meni, tako je i tebi. Pronašli smo se, jesmo li?

Pročitajte još priča od blogerice Lily Laum


Nastupilo je vrijeme, promjene moram prihvatiti. Sad trebam zaboraviti sve i krenuti dalje, kročiti k tvojim pruženim rukama. Posebno ne smijem ispustiti ljubav koju naslućujem, ne dozvoliti si nepromišljenost i izgubiti te, koji si zauzeo mjesto u meni, postao dio moga bića. Prisutan posvuda, kolaš i pojavljuješ se kao maleni leptirići, iznenada zatitraš, bljesneš. Osmijeh mi uvijek izmamiš ma gdje god bio. Priznajem, jer nema mi druge, sad se vjerojatno smiješ, na moje priznanje.

Odlazim u krevet, godinama pust, sama u njemu. Tonem u san, osjetim tvoju toplinu, dah, meškoljiš se kraj mene i gledaš kako spavam. Prstima lagano prelaziš po kosi, uz uho do oka, obraz, nos, usne, vrat, prsa, grudi ... sve teže dišem, tebe zabavlja moj nemir i nastavljaš se igrati sa mnom. Okrećeš me, naslanjaš na mene, pripijaš cijelom dužinom, tvoja toplina me opušta. Tvoj dah mi lebdi, tvoj miris mi para nozdrve, tvoji treptaji i vibre dolaze do svakog djelića mene, stapamo se. Opuštaš me. Sanjam li? Osjećam sigurnost i toplinu, naliježem na tebe, ruke mi postaju nemirne i kružim po sebi. Lagano opipavam puls svoga srca, udisaja, ne znam da li sanjam ili ne. To je zvuk tvoje duše, mir se uvlači u mene, jer gdje god da si ti, čujem zvuk tvoga srca. Toliko si daleko od mene, a opet tu, osjetim te, postigli smo vječnost.

Ruke kruže, upravljaš njima, toplina struji, tvoje tijelo osjetim, tu si, da, nježan, brižan, škiljiš plamenim varnicama, magija ... osmjeh ti ne silazi s lica. Diram si grudi, osjećam tvoju težinu na sebi, okrećem se i tražim te, kružim do međunožja i osjetim tvoje poljupce, ruke na bedrima, sve teže dišem, ne želim kraj, dobro znaš kako sa mnom, koliko sam luda za tobom, koliko mi nedostaješ, koliko te želim. Previše vreline nadire, osjećam svu tvoju energiju, kružiš u meni, ispunjavaš svaku poru, tvoja sam. To znaš, ljubiš me, tonem u dublji san. Bio si još jedan moj san, dao si mi što sam trebala, nadam se da ćeš pronaći vječnu slobodu, jer meni si dao, vječni osjećaj tvoga prisustva.

Ljubav nije odluka, to je osjećaj. Ako bismo mogli odlučiti kada i koga voljeti, tada bi život bio mnogo jednostavniji, ali onda manje magičan. Kako si mi ono rekao? 'Imam srce i to je istina, ali sad je otišlo od mene do tebe, pa se brini za to, baš kao i ja, jer ja nemam srca a ti imaš dva.'

Ljubav znači davati toplinu, a ne ugušiti drugoga. Ljubav znači biti vatra, a drugoga ne spržiti. Ljubav znači biti svjetlo, kojim jedno drugo ne zasljepljuje. Ljubav znači biti blizu jedno drugomu, a ne posjedovati.

I što sada?

Ako bih ti rekla da te volim, pomislio bi da nešto nije u redu sa mnom. Nisam žena s puno lica, imam samo jedno, a to je zaljubljena žena koja osjeća da je voljena.

Još priča potražite na stranici zrelazena i blogu lovewithspirt.

Lily Laum

Povezani sadržajKomentari:

j 12.02.2019.:

Zdravo.
Ja sam gospođa JELENA SANCHEZ, privatni zajmodavac koji pruža mogućnost otplate kredita za pojedince, poslovne tvrtke, osiguranje i druge. Bilo da ste u financijskim nevoljama ili vam je potreban kredit za ulaganje ili vam je potreban zajam da platite svoje račune više ne kao da smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme učinili u nešto od prošlosti. Nudimo sve vrste kredita u valutnoj valuti sa stopom od 2% bez naknade unaprijed. Htio bih iskoristiti ovaj odličan medij kako bih vas obavijestio da smo tu da vam pomognemo s bilo kojom vrstom kredita kako biste riješili vaše financijske probleme. Kontaktirajte nas putem e-pošte (jelenasanchezfirm@gmail.com) za više detalja, vi ste vrlo posebna.

phuc aron 11.01.2019.:

želim koristiti ovaj medij reći vrlo veliko hvala g. Phuc Aron od Noble investment inc. zbog toga što me je brzo pozajmio od 35.000 dolara u trenutku kada mi je trebao hitan kredit za moje poslovanje. oni imaju najjeftinije kamatne stope koje možete zamisliti.
Uspješno sam primio zajam, koji trenutno koristim za upravljanje mojim časopisom. oni su brzi, pouzdani i učinkoviti.
Iskreno vam savjetujem da ih kontaktirate danas
E-pošta: nobleinvestment19@gmail.com
Hvala vam.

Luis Roland 15.12.2018.:

Moje ime je Luis Roland, imam lijepu ženu i 3 djece. prije tjedan dana bio sam u očajnoj potrebi za novcem pa sam pomislila na posudbu pa sam se upregla u toliko prevarante koji su prikupili 2500 € od mene i odbijaju me poslati e-poštom. Postao sam vrlo frustriran i naposljetku pijan, jednog vjernog dana kad sam otišao u klub za piće gdje sam upoznao starijeg prijatelja, rekao sam mu sve što se dogodilo meni, upoznao me s GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD i dala joj e-mail adresu (ginamorganloancompany@gmail.com), on mi je rekao kako je tvrtka pomogla njemu i njegovoj obitelji. Obratio sam se odmah, stigao sam kući, rekli su mi pravila i propisi, nakon obrade kredita, za manje od 24 sata, primio sam kredit od 80.000 eura. Dakle, ako ste zainteresirani za zajam, možete je također kontaktirati na ovu adresu e-pošte: ginamorganloancompany@gmail.com

Regions Bank 12.12.2018.:

Tražite li poslovni kredit? Osobni zajam, studentski kredit, bilo koji razlog zbog kojeg vam je potreban zajam, zajam za konsolidaciju duga, unsecured krediti, venture capital, itd. Ako da Kontaktirajte nas danas na: (regionsbank40@gmail.com)

Dina 01.11.2018.:

Ja sam DINA DADIĆ Zagreb, ja sam samohrana majka s 2 djece. Sudjelovao sam u tolikim broju internetskih scammera koji su uzimali moj teško zarađeni novac i tražili konsolidacijski zajam, do vjernoj noći, molila sam se i vjerujem da me je Bog usmjerio na Wendy Finance Inc, pouzdanu i vjerodostojnu kreditnu tvrtku, primijenio sam za 50.000 eura i na moje iznenađenje moj je kredit odobren i prenesen na moj bankovni račun u roku od 48 sati od mog zahtjeva. Ja sam ovdje da podijelim svoje svjedočenje sa svijetom i također koristim ovo sredstvo kako bih savjetovao sve tražitelje kredita vani da budu vrlo oprezni jer postoje mnogi scammers vani s jedinom svrhom prevare nevinih tražitelja kredita, tako da morate biti vrlo jako budan, za one koji trebaju zajam Preporučujem Dante Cooperative Help Inc, evo e-mail:
dantecooperativehelp@hotmail.com, za brz razgovor ili Whatsapp +393511067514

Hvala vam na vremenu i želim vam najbolje.
Lijepi Pozdrav,
DINA DADIĆ

Mikel Sardón Esmoris 26.10.2018.:

PRIMJENJUJU PONUDU URGENTA POTRAŽIVANJA. SADA
 
(Luckyloans19@gmail.com)

* Osobni zajmovi (osigurani i nezaštićeni)
* Poslovni krediti (osigurani i nezaštićeni)
* Zajam za konsolidaciju i još mnogo toga.
Mi smo certifikat, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i
dinamičan. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas
nas na:
Luckyloans19@gmail.com ili se obratite našem assapu +16316206195

Sretno,
Kupac.
LJUBAVNI ZAJMOVI

Adraine 24.10.2018.:

Jeste li u financijskoj krizi, tražeći novac za pokretanje vlastitog posla ili plaćanje računa ?, PayLATER zajam daje sve vrste zajmova uz nisku kamatnu stopu od 2% Primajte sada putem e-maila na: ( paylaterloan@zoho. com) ILI WhatsApp (+1 929 222 7518)

Joan Wilson 05.10.2018.:

Ja sam Joan Wilson, bio sam žrtva internetskih scammera dok sam kontaktirala ovaj dobar zajam Tvrtka koja mi je dala zajam nakon što je scammed od 3 različite zajmodavce. Izgubio sam cijelu štednju. prije nekih tjedana sam pregledavao internet pa sam došao preko svjedočanstva od strane žene koja je također scammed i na kraju je dobio povezan s legitiman i pouzdan zajam tvrtka zove Susan Blagajna Zajam Tvrtka (susanwealthloancompany@gmail.com), gdje je konačno dobio joj zajam, pa sam odlučio stupiti u kontakt s kreditnom kompanijom. Popunio sam Obrazac za prijavu zajma i poštovao sve upute i dobio sam zajam od ove originalne tvrtke. Tako sam se obećao da ću nastaviti svjedočiti na internetu o tome kako sam dobio moj kredit. Za vaše hitne i pouzdane zajmove bez puno kamatnih stopa i potraživanja kolaterala, savjetujem vam da ju kontaktirate putem e-pošte: susanwealthloancompany@gmail.com

Elena 01.09.2018.:

Poštovani tražitelji kredita

Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potrebni iznos zajma:
Trajanje zajma:
Broj mobitela:

Hvala ti i Bog blagoslovi
SAMOUVJERENOST
Elena

NATWEST LOANCOMPANY 12.08.2018.:

zdravo
Ovo je informirati javnost da je Natwest kreditna tvrtka Otvorila financijsku priliku da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (natwestloancompany321@gmail.com) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno mišljenje i božanstvo od ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz Natwest kredita tvrtke, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (natwestloancompany321@gmail.com)

erica 17.07.2018.:

Zdravo,
Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Morgan Erica, privatni kreditni zajmodavac otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. kontaktirajte nas danas putem e-maila kako bismo vam mogli dati uvjete i uvjete kredita na: (morganerica007@gmail.com)

fred 11.07.2018.:

Trebate li zajam?
Jeste li u financijskoj krizi ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li zajam za isplatiti dug ili platiti premiju ili započeti posao? Imate li nizak kreditni rejting i imate poteškoća s dobivanjem zajmova od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Ovo je prilika da dobijete zajam od naše organizacije. Pružamo zajmove pojedincima za sljedeće svrhe i još mnogo toga. Osobni zajmovi, širenje poslovanja, start up tvrtke, konsolidacija duga i teški novac. Pružamo 3% kamatne stope kredita. Kontaktirajte nas putem e-maila: fredmorefinance@gmail.com
Whatsap: +919654763221

Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. 25.04.2018.:

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

Komentiraj(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.