(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 13.11.2018.

Ti si želja koja bi lako mogla srušiti zid oko mojih emocija...

Najteže je kada najviše želiš onog kojeg ne možeš imati. I ne zato što je to nemoguće nego si svjesna kako je bolje tako. To je želja koja te kida između realnosti i unutarnjeg nemira.


Sva želja za tobom završava u velikom vrtlogu mojih misli s kojima se konstantno borim jer me uporno podsjećaju na tebe. Prisutna si želja, tako jaka i iskrena. Je li vrijeme da te potražim?

Trebam li popustiti lance svojih emocija, koji me duže vrijeme čine nedostupnom, opreznom i suzdržanom. Sve su pukotine mog zida bile čvrste, a ti si ih učinio nestabilnima. Sama sam te pustila da priđeš, ali s namjerom da budeš prolazna faza.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Ti si, iako nesvjestan toga, postao moja želja. Želja koja bi ako priđe samo malo bliže mogla srušiti zid nestabilnih pukotina. Zid oko mojih emocija. I onda bi bila toliko izložena tebi, tebi kojeg najviše želim. Zato sam svjesna kako je bolje da ostaneš samo moja želja. Dio mog unutarnjeg nemira.

Strah me onoga što mi tvoja pojava može napraviti. Ako te pustim da mi priđeš, neću se odupirati, pustit ću te da uđeš duboko iza mog zida emocija. I da ovu želju pretvoriš u stvarnu priču. A tako osjećam da ti za to nisi spreman... 

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu