(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 25.02.2019.

Ti si neplanirano i spontano postao stvarni dio mog života

Upoznao si me u razdoblju kad sam bila u svom stanju slobode i samosvijesti slobodne djevojke. Spremna na sve avanture, osim da pomislim na avanturu upoznavanja nekoga.


Polako si iz dana u dan, svojom pažnjom zaokupirao moju pažnju. Bio si osoba koja je imala sve one karakteristike koje samo željela da ima osoba kojoj bi dopustila da mi priđe bliže. I kako sam onda mogla odbiti naše poznanstvo?

Naravno da nisam, dopustila sam ti da mi se predstaviš, otvoriš i da ti počnem dovoljno vjerovati kako bi ti otkrila što se krije iza samosvjesne slobodne djevojke. Koja na vezu gleda s oprezom, a emocije ne pokazuje. Ne da nisam bila spremna upoznati te, nego nisam razmišljala o tome kako će mi se to (već) dogoditi. Bilo je potpuno neplanirano, spontano i nepredvidivo. I iz dana u dan sve stvarnije.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Postali smo prijatelji, koji o svakom dijelu života mogu razgovarati bez ograničenja. Naš odnos nije poznavao osude, sve je bilo prihvatljivo. Otvorenost u komunikaciji nas je sve više povezivala, iz dana u dana si bio sve više prijatelji i sve više partner koji stoji uz mene. Lakoća koja stoji iz svakog našeg dogovora vodi nas naprijed, upoznajemo se sve dulje i sve bolje. 

Naš odnos pretvara se u vezu, koja je iskrena. S tobom je sve jednostavno, upravo onako kako samo oduvijek željela da mi u vezi bude. Govori li to nešto više? Znači li to da samo pronašla svoju bolju polovicu? Pitanja su jednostavna i sigurna sam da ćeš mi odgovor na njih ubrzo dati.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu