(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 19.07.2017.

Svega mi je dosta - odlazim!

Jednostavno nemam više niti malo volje boriti se s tobom, nemam niti trunke snage objašnjavati kako opet griješiš. Ne shvaćaš i nikada nećeš shvatiti kako si me iscrpio.


Trenuci u kojima je tvoje ponašanje prihvatljivo više nisu dovoljni da stisnem zube i prijeđem preko svih ostalih trenutaka kada se ponašaš potpuno neprihvatljivo. Kada bez ustručavanja gaziš preko mojih osjećaja kako bi dobio ono što želiš. U našem je odnosu puno više trenutaka u kojima si toliko sebičan da uopće ne možeš shvatiti kako me vrijeđaš.

Tvoje ponašanje ide iz jedne krajnosti u drugu, a najgore od svega je što uopće ne želiš prihvatiti kako griješiš. I kako me pri tome sve više udaljavaš od sebe, jer je bol koju mi nanosiš sve veća i veća. Ne prihvaćam to više! Ne želim to više! Ne želim više da me gledaš u oči i uvjeravaš me kako nisam u pravu, kada si svjesno pogriješio - povrijedivši me. To nikada i nije trebalo biti prihvatljivo, a opet trudila sam se imati razumjevanja.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


I kada sve sagledam, pitam se čemu. Gdje to vodi? U začarani krug tvojih laži u kojima ti uvijek dobiješ što želiš, bez osjećaja krivnje! Neću više tako. Shvati kako više sva ljubav koju osjećam prema tebi nije dovoljna da me pridobiješ. Moji osjećaji više nisu niti meni važni, nemaju kontrolu nad mojim odlukama, jer sve ono što ti radiš nikada neće prestati. Toliko si se navikao crpiti moju enegriju da više nemaš granice u svom lošem ponašanju.

Griješiš svjesno, čak i uživaš u tome da me uvjeravaš kako nisam u pravu. I znaj kako je taj zadnji trenutak u kojem sam ti okrenula leđa i rekla kako meni to više ne treba, uistinu bio zadnji. Volim te, ali sebe volim i cijenim više.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu