(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 07.01.2017.

S tobom pravila ne vrijede: Uvijek si bio drugačiji!

Često nam drage osobe pa čak i šira okolina savjetuju kako nešto napraviti i koje odluke donjeti, kako se u pojedinim situacijama ponašati. No, kada si ti u pitanju niti jedan savijet ne vrijedi.


Od samog početka si bio drugačiji, upoznala sam te kao zaigranog dječaka i iz godine u godinu promatrala kako su te život, problemi i obveze odveli u nekom krivom smjeru. Postao si odrasla osoba, muškarac bez osjećaja. Onaj koji zahtjeva i želi puno, ali ništa zauzvrat ne može dati.

Uvijek si težio stvarima koje su ti nedostižne, priželjkivao i maštao, dok sam cijelo vrijeme bila u blizini i pokušavala te shvatiti. Dobra si osoba, ali nažalost ona koja je spremna pogaziti sve lijepo što može dobiti kako bi imao mrvicu iskvarenog i lažnog užitka. Istina je ta kako nikada nisam mogla razumjeti jesu li naša druženja ispravna ili pogrešna. I kada sam pokazivala ljubav i kada sam bila hladna tebi je bilo skoro isto.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Izgubljen u nekom svom svijetu sam si znao govoriti kako ti je stalo, ali nikada nisi pokazivao. Uvijek napominjao kako ja nisam bilo tko, a onda očekivao da se nosim sa svim tvojim greškama. Kada sam te trebala - nisi me razumio, kada sam plakala - nisi me tješio, a kada sam te pokušavala ostaviti - nisi me puštao.

Svaki savjet kojeg sam dobila nisam mogla na tebi primijeniti, jer s tobom pravila nema. Nikada nisam znala što očekivati, što dolazi i s čim se još moram suočiti. Bio si jedinstven i uvijek ćeš ostati. Bez iznimke onaj koji je u trenu privlačio moju pažnju, ali isto tako i onaj koji je više neće dobiti.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu