(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 29.12.2016.

Preslabi smo bili da se borimo za sebe...

Godinama sam se nadala kako ćemo uspjeti izdržati i doći do točke u svom odnosu kada će to biti to. No, uspijeh nam nije bio suđen. Izgubili smo bitku i proglasili poraz.


Umorili smo se s vremenom... Previše je godina prošlo, previše je pogrešaka bilo, previše trenutaka u kojima smo bili tvrdoglavi i svojeglavi i na kraju previše suza, boli i tuge. Ponekada je jednostano bolje odustati, povući se i čekati da prođe.

Ponekada ljubav nije dovoljna da nadvlada povrijeđen ponos, da se zaborave izdaje i laži. Jednostavno je došao taj dan kada više niti ti niti ja nismo htjeli dati, a ni primiti 'drugu' priliku. To bi bio pokušaj po tko zna koji put, velika očekivanja, a mali pomaci naprijed.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Nismo se znali izboriti za sebe, svoju sreći i svoje osjećaje. Tražili smo nešto čega nema i zaboravili jedno na drugo. Stavili jedno drugo u 'drugi plan' i bili nezadovoljni i ljuti sami na sebe. Zaboravili smo razgovarati, izgubili smo razumijevanje, živci su popustili, a problemi se gomilali. Preslabi smo bili da se borimo. Ne pripremljeni da si budemo na prvom mjestu.

Na sreću ostaju nam uspomene i to one najljepše koje nitko ne može pokvariti, a ni ukrasti. I sada na kraju iz poštovanja jedno prema drugome čuvajmo uspomene i nemojmo dozvoliti da povrijeđeni ponos uzrokuju mržnju. Jer voljeli smo se i još se volimo, samo se više nećemo boriti. Naš mentalni sklop je odustao, umorio se i odlučio biti sam.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu