(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 25.02.2018.

Pozitivno sam iznenađena ...više u meni ne postojiš!

Bila sam uvjerena kako je nekoga moguće voljeti za cijeli život, uvijek sam to mislila za tebe. Ono što sam prema tebi osjećala ni s kim nisam doživjela.

Emocije koje si u meni budio bile su prejake da bi ih kontrolirala. I dugi niz godina nisam se uspjela tome oduprijeti, iako sam previše puta bila povrijeđena. Sjećam se zadnjeg susreta i naše žustre svađe. Bila sam bijesna, rekla ti ono što mislim i ono što sam dugo prešućivala. Bilo mi je dosta svega, dosta tebe i nakon svega izgovorenog osjetila sam ogromno olakšanje. Okrenula se i otišla.

Nakon toga, nisam te vidjela niti čula skoro godinu dana. Posvetila sam se sebi, odlučila kako nikada više nećeš biti dio mog života. No, uvijek sam se plašila kako ću reagirati na susret koji će se možda jednom dogoditi. I kada se dogodio, bila sam iznenađena kako sam te prerasla. Bio si običan stranac koji stoji nasuprot mene i o kojemu nemam želju ništa saznati, osim uputiti kratak pozdrav.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Bio si moja najveća ljubav i nisam znala kako je takve osjećaje moguće izgubiti ... pustiti iz sebe. Nisam mogla znati kako je moguće osjećati se tako slobodno pored nekoga tko ti je nekada bio najveća strepnja. Nekada su emocije prema tebi bile jače od mog zdravog razuma, a danas su pored tebe prazne. Ne postoje. Mirna sam...

Pozitivno sam iznenađena tom činjenicom. Moj život je samo moj, a ako te ikada opet i budem srela bit će mi svejedno baš kao i sad.  

Miss Dita

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 06.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.