(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 18.01.2016.

Ponekada je bolje biti sam nego biti prevaren!

Ponekada biti u vezi nije najbolje što nam se može dogoditi. Ponekada su veze toliko iscrpljujuće i teške da je puno veći pogodak biti sam.


Trenutno nije bitno tko je za što kriv nego što sve pogrešna veza može prouzročiti. Nisu sve veze idealne i često već od samog početka nas nesvjesno tjeraju da se mijenjamo ili radimo stvari koje niti ne želimo.

Odustajemo od snova, zaboravljamo prijateljstva, prestajemo misliti na sebe i pristajemo na ono što nikada ne bi i to samo zato što mislimo kako smo zaljubljeni. Dobro možda i jesmo, ali to u početku nije pravo mjerilo osjećaja, jer smo zaluđeni i ne razmišljamo svojom glavom.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


I onda se i puno prije očekivanog razočaramo ... budemo prevareni! Prevareni onda kada smo mislili kako je odustajanje od svega zbog te osobe ispravno. Ne mora to nužno biti samo seksualna prevara, jer puno je stvari koje mogu biti prevara u odnosu između dvije osobe. 

Stoga kada ste sami, odnosno niste u vezi najbolja stvar koja će vam se dogoditi je ta da ne možete biti prevareni. Nitko vas ne može iznevjeriti lažnim pričama, nestvarnim obećanjima i nepostojećim osjećajima. Nitko vas na kraju niti ne može prevariti - zamjeniti za drugu osobu.

Miss Dita




Povezani sadržaj