(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 17.01.2018.

Nemoj žuriti! Kada budeš spremna znat ćeš da je pravo vrijeme

Ne žuri se, ne opet. Daj sebi vremena. Ne čini pogrešku, nemoj se zaletiti. Imaš vremena za sve, sve ćeš stići.


Za sve što se dogodi u životu postoji razlog i zašto se dogodilo. I kada dođeš u situaciju da te život slomi i razočara, oporavljaš se. I to je sasvim normalno. To je logično i poželjno. I zašto se onda žuriš ponovno uletit u pogrešku.

Misli na sebe, daj prednost novim stvarima i uživaj u njima. Iskoristi ih, ali nemoj žuriti. Nemoj opet pogriješiti, jer možda si još ranjiva. Možda još negdje duboko u tebi postoji mala rana iz prošlosti koja bi te mogla na sve podsjetiti. Ako prerano kreneš naprijed, mogla bi se vratiti i nekoliko koraka nazad.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Kada kažu da za neke stvari treba vremena, vjeruj da je tako. Za nova poznanstva i nove pokušaje trebaš prepoznati pravo vrijeme. I ono nikako nije onda kada 'izađeš s jedne stanice da se uputiš na drugu'. Oporavak duha je najbitniji. Vraćanje samopouzdanja.

Kada se oporaviš, jednostavno znaš i osjećaš kako je tvoja životna baterija ponovno puna i spremna. I tada ju iskoristi na sebe, na uživanje u svemu što život pruža. Ne žuri, jer ćeš pravi trenutak prepoznati. Znat ćeš kada je došlo vrijeme da probaš 'novu stanicu', onu za koju dugo nisi bila spremna.

Miss Dita




Povezani sadržaj