(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 08.12.2020.

Lako je biti sretna uz tebe!

Lako mi je sada reći kako je 'lako' biti sretna jer uz tebe sam ispunjena, zadovoljna, voljena, željena, čuvana... Osigurao si da budem sve ono što žena priželjkuje biti uz muškarca.


Dolazak tebe u moj život bio je najbolji neplanirani i spontani trenutak koji mi se dogodio. Tek ti si mi pokazao koliko muškarac može biti iskren i kako se ponaša kada pronađe svoju bolju polovicu. Uz tebe sam shvatila da je došao kraj nezadovoljstvu, kraj lažima i pretvaranju. Bio si svoj od prvog trenutka, i skoro mi je bilo teško povjerovati da nema glume.

Jednostavan, neiskvaren, iskren, srdačan, pun topline i podrške. Bilo je i više nego očito da ćeš me očarati i bilo je tako malo potrebno da ti kažem 'da' za svako važno pitanje naše budućnosti. Neprocjenjivo je životno bogatstvo imati odnos poput našega, u kojem jednostavno prolaze životne epizode koje su ispred nas.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Zato i mogu danas reći kako je 'lako' biti sretna, uz tebe koji je to omogućio i pokazao mi da se ljubav jednostavno rađa kada se sretnu dvije duše koje su jedna drugu tražile. Zbog tebe vjerujem u sudbinu, jer kako bih inače objasnila spajanje naših puteva u jedan. Lako je kada sudbina umiješa svoje prste, lako je kada si te sreće da onome što ti donosi pružiš priliku.

Zaista je lako biti sretna uz tebe i biti zahvalna na tome što si ti moja srodna duša i bolja polovica. Ti si sve. Sve ono što nikada ne bih mijenjala jer sam baš to sve od uvijek priželjkivala, a s tobom i dobila. 

Miss Dita




Povezani sadržaj