(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 04.08.2015.

Kada sve prođe ostaju i lijepe uspomene!

Sve je škola, novo gradivo, novo znanje, novo iskustvo i prije svega nova ljubav. A svaka stara sigurno ostavi barem jednu lijepu uspomenu. Ukoliko mislite kako griješim, zapitajte se i priznajte si!


Koliko god stara ljubav podsjeća na gorko iskustvo, razočaranje ... ima u sebi sjećanje na najmanje jednu lijepu gestu. Prošle veze ne treba gledati zatvorenih očiju, da - jesu gotove i možda su ostavile ružan trag na srcu i duši ... ali imale su i lijepih trenutaka. Posebno na početku, za svaku osobu iz prošlosti vežu nas uspomene i koliko god da je kraj bio nepravedno bolan, priznajte kako se možete sjetiti one jedne lijepe uspomene koja će vas uvijek moći podsjetiti na tu osobu.

Ne, to ne znači kako je se sjećate, mislite na nju i stvari slične tome, to samo znači kako vam to jedno lijepo sjećanje zna nekada zalutati u misli, bez obzira koliko rijetko. Jednostavno postoji ta sitnica zbog koje se osmijeh može pojaviti na licu kada je bivša ljubav u pitanju.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Primjerice, moje lijepo sjećanje na veliku ljubav iz prošlosti ... s kojom sam da se razumijemo imala onaj glupi bolni prekid i dan danas im izmami osmijeh na lice, bez obzira na mnoge godine koje su od tada prošle. Možda će vam se učiniti glupim, ali upravo to sjećanje je ono lijepo što je ta veza ostavila kao trag. Jedan jednostavni dan, susret prilikom kojeg mi je pekao palačinke, jer sam bila užasno umorna i gladna. Način na koji ih je pripremio (čini mi se prvi put u životu) i krajnji rezultat - debele, sirove, ali tada iznimno ukusne da se razumijemo ... gesta je koje se i danas znam ponekada sjetiti kada sama pečem palačinke. Istina ne na njegov način, jer nisam sigurna koliko bi bilo jestivo ... ali tada je to bio najukusniji zalog, koji je danas moje najljepše sjećanje iz te veze.

Razmislite o prošlim ljubavima i dajte im priliku da bez obzira na prekid u vama ponekada probude lijepo sjećanje.

Miss Dita




Povezani sadržaj