(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 04.02.2019.

Kada pronađeš 'ono nešto' u neočekivanoj osobi

Sasvim slučajno poznanstvo koje se iz dana u dan pretvaralo u nešto više, dublje i bolje pomoglo mi je da shvatim kako ispred sebe i pored sebe imam osobu koja ima 'ono nešto'.


Ne bi rekla na prvi pogleda, ali moglo bi se reći nakon prvog razgovora, napokon pozitivno iznenađena. Još uvijek postoje muškarci koji imaju zdrav pogleda na život. Jednog takvog sam ja upoznala u tebi.

Od početka si u naše poznanstvo ulijevao povjerenje i prihvaćanje tako da sam ti bez straha od osude mogla reći sve što sam do sad prošla i doživjela. Kako sam se tada osjećala i kako se sad nakon svega osjećam. Koje olakšanje je voditi takav razgovor, biti slobodan reći nekome sve o sebi i da te on prihvaća u potpunosti.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Sama sam sebi u kratkom vremenu mogla priznati da u tebi vidim dijelove onoga što tražim i očekujem od osobe koju bi htjela imati jednog dana pored sebe. U današnjem svijetu izazova s upoznavanjem različitih osobnosti i karaktera muškaraca, izgleda da postoji i sudbina upoznati onoga koji može imati 'ono nešto' što u njemu tražiš.

I onaj trenutak kad shvatiš da ono što želiš da ima tvoja bolja polovica - stoji ispred tebe, u trenu te i plaši i usrećuje. I shvatila sam u kratkom vremenu da sam osim tebe dobila i potporu, podršku, povjerenje, pažnju ... sve to i prije nego smo došli do ljubavi.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu