(ne)muči me LJUBAV

(ne)muči me LJUBAV
Ljubav nije samo volim te

Ljubav nije samo volim te

Riječi su veliko oruđe. Imaju moć najtvrđu utvrdu srušiti, najčvršće zaključana vrata otvoriti. Neki ih savršeno koriste, neki nisu ni svjesni njihove veličine. Od svih postojećih skupina, najviše me živciraju oni koji vjeruju da se zbog par ispraznih riječi čovjek može osjećati voljeno. Ne može. Ljubav nije samo volim te. Jer ljubav nije osjećaj, ljubav je djelovanje.

Kad je pravo vrijeme za brak?

Kad je pravo vrijeme za brak?

Nedavno me je jedna pripravnica u firmi u kojoj radim pitala, kao stariju i iskusniju kolegicu, kada je pravo vrijeme za brak. Moram priznati da na puno pitanja imam odgovore koje ispaljujem kao iz topa, ali nakon što sam čula njeno pitanje nastala je tišina.

Imaš osjećaj da bi on mogao biti ljubav...

Imaš osjećaj da bi on mogao biti ljubav...

I koliko god čvrsto stojiš na zemlji i znaš kako princ na bijelom konju ne postoji, dogoditi ti se nešto gore i od 'princa'. Posve drugačiji i izvan okvira 'standardnog' muškarca kojeg si zamišljaš. Onaj koji za tebe ima 'sto mana' koje te inače nerviraju i ne samo to - nikako i nikada ih ne bi prihvatila, ali kod njega ... baš kod njega su ti nebitne, a time i prihvatljive.

Prava ljubav - mit ili stvarnost?

Prava ljubav - mit ili stvarnost?

Prava ljubav postala je poput mita. O njoj razgovaramo, mislimo, ona nas nadahnjuje na velika djela, ali u nju baš i ne vjerujemo, kao što je to stvar s jednorozima, vilama, i ostalim simpatičnim mitskim stvorenjima, koji su tu da nam u život unesu malo mašte, čarolije i pozitivnog duha, ali svi znamo da u ovom stvarnom svijetu za njih nema mjesta.

3456

(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu