Moja beauty priča

Objavljeno 12.03.2020.

Smoothie za svjež izgled kože

Za lijepu kožu nije dovoljno nanijeti kremu ili serum, već morate misliti i na ono što svakodnevno unosite u vaš organizam.

Dakle, morate unositi zdrave masnoće, omegu, vitamine C, D i E, prirodni kolagen, hidrirati kožu te unositi namirnice bogate hijaluronom. Hijaluron sam ovdje izostavila, ali najbolji biljni izvor je korjenasto povrće. 

Sastojci:

Banane (2 kom)

- Banane sadrže oko 75% vode, što znači da su odlične za hidrataciju kože.
- Bogate su vitaminom C i E, te antioksidansima, što ih čini idealnim odabirom za stvaranje kolagena, zaglađivanje bora, te za svježinu kože.

Krastavci (2 manja)

- Mineral silika, koji se nalazi u krastavcima, utječe na obnavljanje kolagena i fantastično djeluje na hidrataciju cijelog tijela.

Avokado (1 kom)

- Odličan izvor zdravih masnoća, koje djeluju tako da će ‘napumpati’ vašu kožu, koja će samim time dobiti mladolikiji izgled.

Kivi (1-2 kom)

- Dobar izvor vitamina C (kolagen), E, te sadrži antioksidanse koji održavaju prirodnu ravnotežu kože i sprječavaju oštećenje stanica.
- Vitamin C - Camu Camu prah (pola čajne žličice). Pomaže rastu i razvoju tkiva u svim dijelovima tijela, zacjeljivanju rana i potiče stvaranje kolagena.

Đumbir (po želji)

- Đumbir je namirnica koju bi svi trebali konzumirati ako imaju problema s niskom želučanom kiselinom. Kada ona nije optimalna, ne možete izvuci sve hranjive tvari iz namirnica, koliko god se zdravo hranili. 
- Pored ovog, đumbir djeluje protuupalno, zaglađuje kožu, poboljšava cirkulaciju, uklanja akne...

Laneno ulje (cca 1 jušna zlica)

- Odličan izvor omega-3 masnih kiselina, te dobar izvor omega-6 masnih kiselina. Djeluje i protiv akni i prištića, suhe kože, psorijaze, seboreje, dermatitisa...


Još praktičnih savjeta potražite na: 

Helena Malogorski

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 01.04.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....

HOPfoi pol 24.03.2020.:

Zdravo, ovo je da obavijestim širu javnost da je Jose Luis, zajmodavac za privatni kredit, otvorio financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. 5000 eura do 100,00 eura Pojedincima, tvrtkama i tvrtkama osiguravamo kredite uz 2% kamate na jasan i razumljiv način i stanje. kontaktirajte nas danas e-poštom na (joseluisloans@aol.com) ili (joseluisloans@gmail.com)

KomentirajMoja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege.