Moja beauty priča

Objavljeno 22.07.2015.

Sadržaj moje trobe za plažu

Danas vam donosim post o sadržaju moje torbe za plažu. Konačno sam stigla na more u petak, a za mene more je plivanje, sunčanje, kokteli i izlasci! No, danas ćemo se fokusirati na dio o plaži i što nosim sa sobom.


Slatka haljinica za plažu
Imam plavu prozirnu haljinu koju možete vidjeti na slici, koja je po meni idealna za plažu i nošenje preko kupaćeg kostima. Zabavna je, šarena i vrlo primjerena za plažu.  

Gumica za kosu
Kad smo puno u slanoj vodi i na suncu, kosa nam postaje krhka. Zbog toga baš i ne preporučam korištenje gumice za kosu (pogotovo one čvrste i grube), jer može jako oštetiti kosu, a posebno ako je koristimo na mokroj kosi. Zato ja pokušavam izbjegavati korištenje gumice za kosu, ali kad se osušim, kosa mi počne smetati, pa koristim gumicu na suhoj kosi i pokušavam je zavezati što je labavije moguće. 

Naočale
Naočale su korisne za zaštitu od sunca (Sherlock), ali mogu biti i jako lijepi modni dodatak. Ipak, ja nikad ne nosim svoje najbolje naočale na plažu, jer je bojim da bih ih mogla oštetiti. Uvijek kupim lijepe naočale u H&M-u dosta jeftino, i onda mi nije previše žao čak i ako ih oštetim.

Suhi kupaći kostim
Iako je jako vruće, ako moram brzo otići s plaže ili moram sjediti u hladu (sunce je u zadnje vrijeme dosta jako), volim imati suhi kupaći kostim za presvući se i ne brinuti da ću se prehladiti. 

Knjiga
Jedino kad mogu zapravo sjesti i uživati u knjizi je na moru. Zato se trudim birati knjige koje su zabavne i ne preozbiljne. Zato sada čitam Summer and the city spisateljice Candace Bushnell. Ta knjiga je početak serije Seks i grad i govori o tome kako je Carrie Bradshaw došla u New York. (Nema spoilera, pročitajte!)

Novac i neka vrsta zabave
Nakon što izađem iz vode i suha sam, ne da mi se baš čitati u tom trenutku, nekad mi je malo dosadno. Zato uvijek sa sobom nosim novac kako bih mogla popiti kavu ili pivu u obližnjem baru. Volim ponijeti i špil karata za ubijanje dosade.

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Zaštita od sunca
Još dok sam bila malena, sjećam se da je moja mama koristila Sundance sonnen spray iz DM-a, i ja sam ga nastavila koristiti. Moja koža baš i ne gori lako, ali ipak volim biti zaštićena. Ovaj sprej ima UVA i UVB zaštitu i faktor 20. 

Krema za ubrzano tamnjenje
Iako moja koža ne gori, ni ne pocrni baš lako. Nekad sam znala provesti dva tjedna na moru i jedva dobiti mrvicu boje. Zato je ova krema od Eveline Cosmetics bila nešto što sam morala isprobati, budući da je koštala ispod 30 kn. (Planirala sam kupiti pekmez, ali sam odustala kad sam vidjela cijenu.) Eveline kremu koristim od petka i dobila sam lijepu boju, što je za mene dosta big deal. Može se koristiti za sunčanje kao i za solarij za brže, dublje i dugotrajnije tamnjenje. Sadrži beta-karoten i shea maslac, kao i vitamine A, E i F. (Ako vas zanima malo opširniji review, javite se).


Torba za plažu
Naravno, trebam i nešto lijepo kako bih sve ove stvari stavila unutra. Moja je torba za plažu dosta stara i ne sjećam se odakle mi, ali mislim da je jako lijepa i savršene veličine. Nije premala ni prevelika. Rozna je s okomitim crtama i ima drvene drške u obliku srca. 

Što je u vašoj torbi za plažu? Što biste dodali u moju?
Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Pinterestu: Nika Kovačev
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Popularno na blogu