Moja beauty priča

Objavljeno 09.06.2015.

Najdraži proizvodi u svibnju

Danas vam donosim svoje najdraže proizvode korištene u svibnju (a i općenito). Ukoliko vam se sviđa ovaj tip posta, voljela bih nastaviti s time svako toliko (ili kad skupim dovoljno novih proizvoda).


Kratak pregled proizvoda koje ću spomenuti:


Pa krenimo:

1. Avon Clearskin pore penetrating Black Mineral Mask sa salicilnom kiselinom (0,5%)
Mislim da je ovo najbolja maska koju sam ikad koristila. Nakon korištenja, možete doista vidjeti sve što je bilo u vašim porama i sve nečistoće koje je maska izvukla iz vaše kože. Kada masku stavite na lice, ona je crne boje, a kako se suši postaje siva, dok na nosu i ostalim problematičnim područjima ostaju crne točkice. Kad koristite ovu masku, imate dojam da stvarno radite nešto dobro za svoju kožu :) 

2. Garnier PureActive Intensive Exfobrusher Spot Fight
Ovo je brzo postao jedan od mojih najdražih proizvoda. Koristim ga vikendom (jer tijekom tjedna ne koristim šminku) nakon što je šminka dugo bila na mojoj koži, jer očisti sve što mi je ostalo nakon čišćenja (najviše puder). To je definitivno najbolji peeling koji sam ikad koristila. Gotovo svakodnevno koristim blagi peeling, od kojeg još ne vidim rezultate, ali sigurna sam da ću uskoro pisati o njemu na ovaj, ili onaj način.

3. Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Water
Prije no što sam otkrila ovaj proizvod, koristila sam neke losione i mlijeka za čišćenje šminke i uvijek sam imala osjećaj da ti proizvodi (iako su bili učinkoviti u uklanjanju šminke) inače samo još više začepe pore i ne rade ništa korisno za kožu. Tako da sam, kad sam otkrila micelarnu vodu, bila potpuno oduševljena njenom učinkovitošću i kako je moja koža nakon toga bila mekana i hidratizirana. Neka vodootporna šminka treba malo više 'ribanja', ali meni to i nije toliko bitno.

4. Ionsko srebro
Posljednjih mjesec dana (a i duže) imala sam nekih dermatoloških problema na rukama pa sam odlučila koristiti ionsko srebro. Kako sam ga koristila na rukama, malo bih poprskala i po licu. Iako ionsko srebro nije napravilo gotovo ništa (ni dobro ni loše) na rukama, lice mi je od kad ga koristim puno sjajnije i hidratiziranije. 

5. Maybelline New York Affinitone perfecting + protecting foundation with vitamin E
Ovaj proizvod ne koristim baš često, jer mi ne treba prevelika pokrivenost u zadnje vrijeme (koža je dobra prema meni u zadnje vrijeme, haha), ali kad god odlučim koristiti ovaj puder, oduševljena sam kako lijepo i ujednačeno moja koža izgleda. Trenutno imam nijansu 09 Opal Rose, iako je malo presvijetla za mene, ali to nije problem jer nijansu popravim kompaktnim puderom i sve je super :) Jedina zamjerka (ali ovo mi je već drugo pakiranje, tako da mi očito ne smeta previše) je pakiranje. Sam puder je dosta tekuć, a pakiranje je u obliku tube, pa povremeno izleti van previše proizvoda, dok vam zapravo treba jako mala količina. Da ima pumpicu, bio bi odličan, ali što se može :)

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


6. S-he stylezone mineralni puder u kamenu
Ovaj sam proizvod kupila na sniženju, i nisam očekivala apsolutno ništa. Jednostavno sam htjela vidjeti kako funkcionira i sviđa li mi se. Dosta je lagan, ne prekriva mnogo, ali ja ga koristim da bih fiksirala puder (ili Maybelline o kojem sam pričala malo iznad, ili BB kremu od Garniera). Sprječava sjaj i pomaže mi sve lijepo ujednačiti i zadržati na mjestu. Na svom blogu na engleskom jeziku imam post gdje uspoređujem taj puder s Manhattanovim, i tada ga stvarno nisam voljela, ali sada mislim da je odličan. (Link na moj drugi blog bit će na dnu posta)

7. ELF paleta 100 sjenila
Ovo je jedna od nedavnih kupovina. Ovu sam paletu kupila u travnju i obećala sama sebi da ću svakog vikenda pomoću te palete napraviti drugi 'look' i za sada sam dosta dobra u vezi toga. Sviđaju mi se brojne mogućnosti koje ova paleta pruža i mnoge različite boje s kojima se mogu igrati. Neka sjenila nisu najbolje pigmentirana, ali većina je odlična i za sada sam jako zadovoljna. Kupila sam je na ELF-ovoj stranici u Ujedinjenom Kraljevstvu koja, na žalost, više ne postoji, ali sigurna sam da je još uvijek moguće pronaći je na drugim mjestima. Cijena je bila 4,5£.

8. Essence četkice
Ove sam četkice kupovala jednu po jednu, i kako sam kupila svaku od njih, tako sam se polako i zaljubila u svaku. Imam (s lijeva na desno): kist za sjenilo za oči, koji koristim za nanošenje sjenila po cijelom kapku; smokey eyes kist, koji je mekan i 'fluffy', a koristim ga za vanjski rub oka, kao i blendanje; precise kist za tuš za oči, kojeg koristim za nanošenje gel eyelinera ili za crtanje precizne linije sjenila; i posljednje, veliki kist za blendanje, koji koristim.. pa, za blendanje, i nanošenje sjenila u pregib kapka. Sve ih jako volim i koristim svaki put kad stavljam šminku :)

9. Maybelline maskara
Uvijek sam koristila i voljela Maybelline maskare, ali mislim da mi je ova za sada najdraža. Skoro sam je do kraja potrošila i još nisam sigurna želim li nastaviti koristiti tu, ili isprobati neku novu, ali stvarno mi se sviđa. Dosta je tekuća naspram drugih Maybelline maskara, ali dosta se brzo suši i to mi se zaista sviđa. Nanosi se ravnomjerno, ne nastaju grudice i lijepo razdvaja trepavice pa mislim da jako lijepo izgleda. 

10. M.A.C ruž Brave (Satin)
Kad sam pokušavala sastaviti listu proizvoda koje ću uključiti u ovaj post, mislila sam da ću pisati o ružu Myth iz M.A.C-a. Stvarno mi se sviđa. No, prije tjedan dana sam odlučila ponovno otići u M.A.C kako bih potrošila poklon bon koji sam dobila za rođendan. Jako sam htjela Brave (Satin finish), no nikad ga prije nisu imali, a sada sam ga konačno pronašla! Prekrasne je ljubičasto-roza nude boje, koju YouTuberice vole nazivati 'Your lips but better'. Sada mi se taj ruž sviđa puno više od Myth-a o kojem sam planirala pričati, i iako ga nisam mnogo koristila, i iako sam ga tehnički kupila već na početku lipnja, već sada znam da je jedan od mojih omiljenih proizvoda i htjela sam vam reći koliko mi se sviđa!

11. L'Oreal Total Repair 5 Šampon i regenerator
Ova kombinacija proizvoda čini moju kosu mekom kao ništa do sada. Prije sam koristila Head&Shoulders šampon, ali kad sam ga prestala koristiti, shvatila sam koliko je zapravo bio agresivan. Kad sam počela koristiti ovu kombinaciju šampona i regeneratora, moja kosa je bila sjajna, lepršava, zdrava i zaista sam zadovoljna rezultatima. Ta je linija namijenjena suhoj, slaboj i oštećenoj kosi, a to je upravo ono što je meni trebalo :) 

12. Avon Advance Techniques Dry Ends Serum (za sve tipove kose) 
Ovo je definitivno jedan od mojih najdražih proizvoda ikad, a prilično sam sigurna i da će još dugo to ostati. Od kada koristim ovaj proizvod, vrhovi mi nisu suhi (a moj tip kose je dosta sklon suhim vrhovima), a moja kosa je sjajna. Možete biti sigurni da je neki proizvod stvarno dobar ako ga prestanete koristiti i vidite pogoršanje. Upravo se to dogodilo meni i mislim da neću tako skoro učiniti istu pogrešku i prestati ga koristiti. 

13. Balea 1 minute maska za kosu s mangom i aloe verom 
Još jedan proizvod za kosu i još jedan od najdražih proizvoda svih vremena. Ovo je (dajem ruku u vatru) najbolja maska za kosu koju sam ikada isprobala. Miriše savršeno i čini moju kosu jako mekanom i zdravom. Ne koristim tu masku svakodnevno, već jednom do dva puta mjesečno, ovisno o stanju u kojem se moja kosa nalazi. Doista čini veliku razliku! Imala sam malo problema s nalaženjem ovog proizvoda, ali nadam se da to ne znači ništa ozbiljno, i da će uskoro opet biti dostupna u svakom DM-u :)

14. Essence Colour&Go 146 that's what i mint!
Mislim da je ovo savršen lak za nokte za ljeto. Boja je možda već dosadila svima i izašla iz mode, ali ja i dalje mislim da je vrlo prikladna za ljeto i nije ju jako teško kombinirati s ostalim bojama. Također, jako mi se sviđa brzina kojom se svi Essence lakovi iz ove linije suše. Ljeti smo uvijek na sve strane, pa je ova karakteristika itekako dobro došla. Sigurno nisam jedina koja je išla obući hlače ili obuti tenisice sa svježe nalakiranim noktima i upropastila cijelu manikuru.  

15. Milka Oreo
Znam da ovo nije povezano s ostatkom posta, ali ovo jednostavno moram podijeliti s vama. Oduvijek sam bila fan Milkinih čokolada. Mislim da imaju jako veliki izbor, a sama čokolada je jako ukusna. Ipak, ova je, Milka Oreo, definitivno moj najnoviji favorit. Najviše je volim zamrznuti i onda jesti hladnu i mislim da je to odlična poslastica za ljeto :) Krema od vanilije koja se nalazi unutra je vrlo lagana i 'prozračna', nije uopće naporna kako nekad kreme od vanilije mogu biti, i onda hrskavi komadići Oreo keksa… savršeno! Predlažem da odmah odete do najbližeg dućana, kupite Milku Oreo, stavite je u zamrzivač i uživate! Nećete požaliti :)

I to je to! Moji najdraži proizvodi u mjesecu svibnju. Jeste li probali ijedan od ovih proizvoda? Što mislite o njima? Ako mi želite predložiti neki proizvod (posebno maskaru), slobodno!

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 

Twitteru: @KellyDoe5

Instagramu: Kelly1393

Pinterestu: Nika Kovačev

Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo već objavljen): http://beautypeptalk.blogspot.com


Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 


Nika Kovačev





Povezani sadržaj