Moja beauty priča

Objavljeno 23.06.2015.

Moji najdraži nail art radovi

Danas vam donosim svoje najdraže nail art radove. Neki su stariji, neke sam radila nedavno, ali svi su mi dragi! Neću vam pisati o njima nikakvim redoslijedom, već kako mi koji naiđe. Pa krenimo!


1) Šareno

Ovo je jedan od novijih dizajna. Koristila sam bijelu podlogu i nanosila boje 'fan' kistom (ukoliko ne znate o kojem se kistu radi, slobodno ga potražite na internetu), a boje koje sam koristila su crvena, zelena, plava, boja mente i lila.

2) Halloween

Ovaj sam dizajn radila za prošlu Noć vještica. Ponovno sam koristila bijelu podlogu kao bazu te crtala bundeve, a na prstenjaku i palcu kao naglašenim noktima, nacrtala sam oči. 


3) Bež i šljokice

Ovo je dosta neutralni dizajn, ali je elegantan i dosta raznolik jer možete koristiti bilo koju boju. Na sve sam nokte stavila nude lak za nokte, a na prstenjaku sam koristila kraljevsko plave šljokice kao naglasak. 


4) Plavi leopard


Ovo je dizajn koji sam radila za jednu od svojih prijateljica. Radi se o plavom leopard uzorku s podlogom boje mente, dok je sam uzorak tamnija plava boja s crnim rubom. 


5) Cvjetni uzorak #1


Ovaj dizajn nije uopće kompliciran, a izgleda vrlo elegantno i lijepo. Jedno vrijeme sam puno koristila nude lak, i kao podlogu i kao glavnu boju na noktima. Ovdje je nude na svim noktima, a na palcu i prstenjaku su po dva cvjetića. 


Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


6) Valentinovo


Mislim da je prilično očito da je ovaj dizajn Valentinovski. To je ujedno i jedan od kompliciranijih koje sam radila, ali samo što se tiče vremena. Podloga na svim noktima je bezbojni lak. Na palcu i prstenjaku sam na tu bezbojnu podlogu šljokicama nacrtala srca, koja su bila pomalo 3D, dok sam na ostalim noktima spužvicom nanosila roza boju do polovice nokta i onda bijelom bojom nacrtala po dva srca na svaki nokat. 


7) Cvjetni uzorak #2


Ovo je još jedan cvjetni uzorak, meni jedan od najdražih koje sam napravila, a koristim ga i kao 'cover' sliku na svom Twitter profilu (@KellyDoe5), pa je nekome možda poznata. Podloga je mliječno bijela boja koju biste koristili za french manikuru, a na palcu i prstenjaku su ponovno cvjetići, ovaj puta njih četiri, te sam dizajn malo popunila točkicama koje su iste boje kao i cvjetići. 


A sada bih željela podijeliti još nekoliko stvari s Vama. Prvo, prošli tjedan sam bila u Beogradu na koncertu Robbiea Williamsa, koji je bio odličan i imala sam u planu obići dućane i reći vam kakve su cijene, pokazati vam što sam kupila i slično. No, na kolodvoru u Zagrebu su nam prodali krive karte, pa smo sav novac namijenjen za shopping potrošili na kupnju nove karte do Zagreba. Fun times! Bilo kako bilo, cijene su gotovo iste kao i u Zagrebu, ali imaju čak dvije Sephore, koje jesu skupe, ali imaju zaista odličnih proizvoda.


Drugo, želim vas obavijestiti da se e.l.f. Cosmetics UK ponovno vraća!! I to već ovog ljeta. Što znači - još više šminke, koja je sasvim dobre kvalitete, a vrlo jeftina. Pratite ih na Instagramu @elfcosmetics ako želite na vrijeme saznati za najnovije vijesti ili pratite mene na ovom blogu, jer ću svakako pisati još o tome. 

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 


Posjetite me na: 

Twitteru: @KellyDoe5

Instagramu: Kelly1393

Pinterestu: Nika Kovačev

Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): http://beautypeptalk.blogspot.com


Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 


Nika Kovačev





Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu