Moja beauty priča

Objavljeno 02.09.2015.

Eveline Cosmetics Akcelerator tamnjenja - recenzija

Znam da je ljeto skoro pri kraju, već mi i nedostaje, no ipak bih htjela podijeliti jedan proizvod (odnosno dojmove o njemu) s vama. Možete ga kupiti sada, ili čekati do idućeg ljeta, no nadam se da ćete biti oduševljeni kao i ja.


Prvo ću vam ukratko reći nešto o svojoj koži i kako se inače ponaša. Moja je koža blijeda i uglavnom suha, pa je svaki dulji boravak na suncu štetan za mene (kao i za sve ostale, znam). Ipak, za razliku od drugih blijedih ljudi, moja koža ne izgori baš lako, ni često. Ako sam naročito nemarna i na suncu ostanem predugo, koža mi ponekad pocrveni, no ništa strašno i drugi je dan sve u redu. No, iako ne izgorim lako, ne mogu ni potamniti. Odmalena sam htjela s odmora na moru doći lijepa i tamna, no nikako mi to nije uspijevalo. Ako bi mi se i vidjela crta od kupaćeg kostima, bila bi jedva vidjela, a mene bi usrećilo samo to što postoji. Do ovog ljeta!

Prije no što sam ove godine krenula na more, krenula sam u potragu za nečim što bi mi barem malo pomoglo prilikom tamnjenja. Vidjela sam razna ulja, kreme za samotamnjenje, maslace, pekmeze, no ništa me nije impresioniralo, a bilo je preskupo za eksperimentiranje. Onda sam pronašla ovaj proizvod - SunCare akcelerator tamnjenja tvrtke Eveline Cosmetics. Proizvod je bio otprilike 27 kuna, no u raznim drogerijama ga možete naći za od 24 do 33 kune (tako da, samo nastavite kopati!) 

A sada ću vam malo govoriti o tome što piše na samom proizvodu. Radi se o Eveline Cosmetics SunCare Akcelerator tamnjenja za sunčanje i solarij. Služi za postizanje bržeg, jačeg i dugotrajnijeg tena, a sadrži beta-karoten i shea maslac. Pomaže pri absorbciji svjetla, štiti i vlaži kožu. Njegovi sastojci pomažu stvaranju melanina i tako pospješuje tamnjenje. Sadrži vitamine A, E i F.

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Kad proizvod istisnete iz tube, svjetlo žute je boje, jako se jednostavno razmazuje i brzo se upija, a kad se upije, miriši jako lijepo i svježe. Ipak, preporučila bih nanošenje barem 20 minuta prije odlaska na plažu ili kupanja, jer iako vam se možda čini da se sasvim upio, ima običaj topiti se na suncu, a u vodi postane jako sklizak i mastan. Zato budite strpljivi i pustite da se upije. Inače je krema izvrsna! Ne pomaže samo pri tamnjenju, već koža od nje postaje mekana, glatka i hidratizirana. Obožavam taj osjećaj nakon svakog nanošenja, a sigurna sam da ćete i vi! Nakon što se krema sasvim upije, na nju stavim faktor zaštite ako je sunce još uvijek jako, a ako je već kasno popodne zaštita mi nije bila niti potrebna. 

Neću vam pokazati svoje 'crte' od kupaćeg kostima, mislim da ne bi bilo prikladno ... no jako sam sretna s rezultatima. Potamnjela sam kao nikad do sad, pogotovo na nogama, koje su prije uporno odbijale biti tamne, a ruke, ramena i gornji dio leđa su bili jako tamni kad sam se vratila s odmora! Zato sam odlučila preporučiti vam ovaj proizvod, jer se nadam (zapravo sam sigurna) da nisam jedina s problemom otežanog tamnjenja, tako da možete početi pripremati zalihu za iduće ljeto (ili, ako ste još na odmoru ili ćete ići u solarij, počnite ga koristiti odmah!). Možda će drogerije imati i popuste na ovaj proizvod, budući da je kraj ljeta, pa ga možete kupiti još jeftinije (iako je jeftin i bez popusta). 

I posljednja stvar koju želim podijeliti s vama je da sam prije kupila sličan proizvod, ali za između 120 i 130 kuna, koji nije napravio apsolutno nikakvu razliku (ispričavam se, bilo je to davno, pa više ne znam kako se proizvod zvao). Zato nemojte suditi proizvod po njegovoj cijeni!

Imate li vi savjete za tamnjenje? Proizvode koje koristite?
Obavještavam vas da imam novu Facebook stranicu pod imenom Fashion Jabber gdje ću objavljivati postove, vijesti, slike i slično, pa bih voljela da mi se pridružite i tamo!

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Pinterestu: Nika Kovačev
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Popularno na blogu