Moja beauty priča

Objavljeno 18.12.2015.

Aztec nail art inspiriran Pinterestom

Ovog sam vikenda imala priliku raditi nokte jednoj od svojih prijateljica i bila sam jako uzbuđena, budući da više ne mogu raditi svoje nokte. Isprva je htjela nešto jednostavno, no onda se zaljubila u ovaj dizajn koji smo našle na Pinterestu.


Bila sam malo nervozna u vezi ovog dizajna, jer je dosta detaljan, a ja nisam najbolja u crtanju ravnih linija na noktima, no prilično sam zadovoljna kako je ispalo!

Evo što sam koristila:

Baza: essence studio nails pro white hardner
Crni lak: essence The Darks I<3Trends 20 turn on the black
Bijeli lak: essence colour&go 199 wild white ways
Tirkizni lak: essence colour&go 146 that's what i mint!
Plavi lak: MayFactor max effect mini nail polish 35 Candy Blue
Mat završni lak: Avon nailwear pro+ top coat
Završni lak: Konad Top Coat
- Za ovaj dizajn možete koristiti bilo koji lak u ovim bojama, pa čak i druge boje.

Kao i uvijek, nokte sam pripremila tako da sam ih izrašpala i dodala bazni lak. Nakon toga, nanijela sam dva sloja crnog laka, tako da je crna podloga bila sasvim neprozirna.

Zatim sam krenula s crtanjem dizajna. Dizajn je uključivao mnogo linija, zakrivljenih linija, točkica i rombova. Na slici s Pinteresta naglašeni je nokat bio na prstenjaku, no budući da je njen nokat na prstenjaku puknuo i bio nešto kraći od ostalih, odlučile smo naglasak staviti na srednji prst, kao i na palac. Cijeli sam dizajn prvo napravila bijelom bojom, jer se plava boja, koju sam koristila kasnije, ne bi dobro vidjela na crnoj podlozi. Dizajn sam crtala preciznom četkicom za nail art. U ovom koraku ne morate biti skroz precizni, jer sve možete popraviti kasnije kad dodate plavu boju. Tada ćete vidjeti gdje je potrebno napraviti male popravke. Točkice sam radila točkalicom (dotting tool).
 
Nakon toga sam, na komadu papira, pomiješala dvije plave boje, kako bih dobila još jaču tirkiznu (još uvijek ne znam pravi naziv te boje) boju i dobivenu boju počela nanositi na mjesta na kojima je bilo potrebno. Na kraju su plavi bili rombovi, neke crte i neke točkice. 


Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Nakon toga sam na svaki nokat na kojem nije bilo dizajna nanijela mat završni lak (crni je lak nakon ovog koraka imao malo ljubičastog odsjaja, no meni se to sviđalo), dok sam Konad završni lak nanijela na nokte s dizajnom. Dizajn će vam prije nanošenja završnog sloja možda izgledati malo nejednako, možda čak i neuredno, no kad nanesete završni sloj, sve se izgladi i izgleda super! Isto tako, pazite da vam dizajn prije nanošenja završnog laka bude potpuno suh, kako se ne bi razmazao.

I to je to! Sviđa li vam se ovaj dizajn? Imate li neki dizajn koji biste željeli vidjeti? Ili imate neki božićni dizajn koji biste voljeli vidjeti korak po korak?

Kliknite ovdje ako želite vidjeti DIY koji sam objavila prošlog tjedna. Ovog tjedna stiže novi, i to jako uzbudljivi DIY, pa pratite blog da ga ne propustite!

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Facebooku: Fashion Jabber
Pinterestu: Nika Kovačev
Bloglovin: Kelly1393
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev


Povezani sadržajKomentari:

xeyisay 970 30.12.2020.:

R­e­a­d­ f­o­l­l­o­w­i­n­g­ r­e­p­o­r­t­ t­o­ l­e­a­r­n­ h­o­w­ a­ s­i­n­g­l­e­-m­o­m­ w­i­t­h­ 3 k­i­d­s­ w­a­s­ a­b­l­e­ t­o­ g­e­n­e­r­a­t­e­ $89,844 o­f­ a­n­n­u­a­l­ i­n­c­o­m­e­ w­o­r­k­i­n­g­ i­n­ h­e­r­ s­p­a­r­e­ t­i­m­e­ o­n­l­i­n­e­ f­r­o­m­ h­e­r­ h­o­m­e­ w­i­t­h­o­u­t­ s­e­l­l­i­n­g­. <(")

Copy Here.........>>www.work.jobs37.com

www.newapp9.com 22.12.2020.:

I am making a good salary from home $1200-$2500/week , which is amazing, under a year back I was jobless in a horrible economy. I thank God every day I was blessed with these instructions and now it's my duty to pay it forward and share it with Everyone, Here For MORE INFO PLEASE Just check this SITE.... www.newapp9.com

Jasika 19.12.2020.:

Google pays for every Person every hour online working from home job. I have received $23K in this month easily and I earns every weeks $5K to 8$K on the internet. Every Person join this working easily by just just open this website and follow instructions.....Www.Worksnew.com

Marie Alice 06.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

KomentirajMoja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege.