Mislim zdravo

Objavljeno 21.10.2019.

Zdrava sirova vegeta

Zdrava vegeta je tekuća vegeta koju možete koristiti do dva tjedna, čuvajući je u hladnjaku.

Sastojci:

- Voda 350ml
- Mrkva 1 velika
- Samonikli ljupčac ½ šake
- Samonikli vlasac ½ šake
- Samonikla mrkva – zelen ½ šake
- Sol 1 čajna žličica

Postupak:

- Sve sastojke izblendati, ali na način da ostanu sitni komadići.
- Domaću vegetu koristi na isti način kao i klasičnu.
- Vegetu čuvaj u hladnjaku cca 2 tjedna.

Sastojke za vegetu možeš kupiti ovdje.

Još praktičnih savjeta potražite na:

Helena Malogorski

Povezani sadržajKomentari:

Sara E. Ford 14.10.2020.:

You will be very happy to know that in the recent report of the newspaper, a man has earned $1500 in a month by doing simple works. I read this report and started following him. Now I am making $1000 in a month. If you want to read this newspaper report.
Please visit this site for full details. www.99trickss.com

Marie Alice 06.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

KomentirajMislim zdravo je blog koji će vam govoriti o sve popularnijem zdravom načinu života. Zdravlje i fitness idu jedno s drugim, a kako biste znali sve o tim temama pratite blog Mislim zdravo.

Popularno na blogu