Mislim zdravo

Objavljeno 20.06.2019.

Konzumiraj ove 4 namirnice i spasi svoj želudac

Danas vam predstavljam 4 namirnice koje blagotvorno djeluju na naš želudac. Konzumirajući ih, utječemo na smanjenje ili potpuno elimniranje tegoba poput žgaravice, nadutosti, podrigivanja, osjećaja težine, bolova, usporene probave.

Limun + soda bikarbona

Limun je bogat vitaminom C koji je dobar u borbi protiv infekcije, a pospješuje i probavu. Soda bikarbona čini organizam lužnatim. U čašu tople vode umiješati sok jednog limuna, dodati jednu čajnu žličicu sode bikarbone te popiti dok su još prisutni mjehurići.

Kiseli kupus

Kiseli kupus kao fermentirana hrana sadrži velik postotak dobrih probiotičkih bakterija što se pozitivno odražava na dobru crijevnu floru.

Dnevno konzumirati 150 gr kiselog kupusa, uz ostalu hranu jer se time snažno poboljšava zdravlje želuca.


Maslačak

Maslačak sadrži gorke tvari koje se pozitivno odražavaju na metaboličke procese. Konzumirati se može kroz salate ili u obliku soka. Osim gorkih tvari maslačak je bogat mineralima i vitaminima.

Menta

Menta umiruje grčeve, opušta organizam, smanjuje nadutost Poželjno je 3 puta dnevno popiti topli čaj od mente. Također možemo svježe listove mente (3-4) lagano žvakati te progutati. Menta se može konzumirati i zajedno s limunom čime dodatno olakšavamo metaboličke procese.


Još praktičnih savjeta potražite na:

Helena Malogorski

Povezani sadržajKomentari:

Merrill 14.10.2020.:

You will be very happy to know that in the recent report of the newspaper, a man has earned $1500 in a month by doing simple works. I read this report and started following him. Now I am making $1000 in a month. If you want to read this newspaper report.
Please visit this site for full details. www.99trickss.com

donald moore 04.07.2019.:

Korist od pridruživanja iluminatima smatra se nečim povoljnim, profitabilnim i korisnim pojedincu. Ima brojne prednosti kao što je poboljšanje života osobe, poboljšanje njegovog zdravlja i dobrobiti. Ukratko, članovi uživaju i fizičke i nematerijalne koristi. Iluminati i novi svjetski poredak su vruća tema rasprave. nazvati ili WhatsApp +15802129052. ili pošaljite email na illuminatitemple783@gmail.com da biste vidjeli svjetlo.
Hail666

KomentirajMislim zdravo je blog koji će vam govoriti o sve popularnijem zdravom načinu života. Zdravlje i fitness idu jedno s drugim, a kako biste znali sve o tim temama pratite blog Mislim zdravo.

Popularno na blogu