Kuham i snimam

Objavljeno 01.04.2020.

Veganski puding od vanilije s čokoladnim kapljicama

Puding je slastica koju vole najmlađi, a umjesto kupovine pudinga napravite zdravi puding i ponudite im desert sličnog okusa klasičnom pudingu.

Sastojci:

- 500 ml bademovog mlijeka (ili bilo kojeg drugog biljnog mlijeka)
- 45 g kukuruznog škroba (kupila u Sparu, ali ima u svakom centru)
- 4 jušne žlice javor sirupa ili nekog drugog zasladjivaca (ili po želji i više)
- 1 jušna žlica vanilije
- 50 g čokoladnih kapljica (ili po želji i više)

Postupak:

- U hladno mlijeko dodati škrob i miješati cijelo vrijeme (kako ne bi bilo grudica), na visokoj temperaturi do vrenja, kada će se smjesa i zgusnuti. 
- Sniziti temperaturu te dodati javor sirup, vaniliju i čokoladne kapljice. 
- Puding možete jesti već nakon par minuta kada se malo ohladi, ili ga možete ostaviti u hladnjaku na pola sata, kako bi se skroz zgusnuo i dobio izgled i strukturu klasičnog pudinga.
- Jedite ga samog ili servirajte uz omiljene dodatke (ja sam stavila bananu, zobene pahuljice i još malo čokoladnih kapljica.


Još praktičnih savjeta potražite na: 

Helena Malogorski

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 01.04.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....

KomentirajKuham i snimam je kulinarski blog na kojem redovito možete čitati nove tekstove o gastronimskim delicijama.