Kuham i snimam

Kuham i snimam
Goran Ivanišević ispekao svoje prve palačinke

Goran Ivanišević ispekao svoje prve palačinke

Suradnja Juicyja i poznate blogerice Domaćice, Sanje Mijac nastavlja se u vidu popularizacije doručka kao najvažnijeg obroka u danu te važnosti konzumacije prirodnih sokova kao neizostavnog elementa svakog zdravog doručka. Domaćica je kreirala novi recept, palačinke na američki način s jabukama, cimetom i orasima koje su odličan odabir za hranjiv obrok, a pripremaju se vrlo jednostavno u što se osobno uvjerio i teniski as Goran Ivanišević.

Choco Cherry Kejk

Choco Cherry Kejk

Od pamtivijeka se zna da čokolada i višnje daju rajsku kombinaciju. I nisam fulala. Torta je prefiiiina! Sastoji se od dvije vrste čokolade, tamne i mliječne, koje na torti djeluju kao mousse, nadjeva od višanja s touchom cimeta, i sočnog opet čokoladnog biskvita.

Majstor kuhar organizira interaktivno učenje u Kulinarskom studiu

Majstor kuhar organizira interaktivno učenje u Kulinarskom studiu

Prije svega za sve one koji vole kuhati, bili oni početnici ili amateri organiziraju se razni tečajevi pod vodstvom stručnih kuhača tima Majstor kuhar. Želite li naučiti nešto novo ili jednostavno proširiti svoje znanje - prijavite se.

Ideja za jesenski doručak blogerice Domaćice

Ideja za jesenski doručak blogerice Domaćice

Doručak je najvažniji obrok u danu kada tijelo opskrbljujemo s 20 % dnevnog unosa hrane, a s tom je činjenicom dobro upoznata i blogerica Domaćica (Sanja Mijac), koja je u suradnji s brandom voćnih sokova Juicy kreirala idealan recept za hranjivi doručak u ove jesenske dane.

Fritule s jogurtom (još boljeg okusa)

Fritule s jogurtom (još boljeg okusa)

Slobodno, bez ikakve lažne skromnosti mogu reći da imam najbolji recept za fritule ikad! Toliko je dobar da sam dobila zabranu raditi ih, jer svi odu doma s par kila viška. Jednostavno ih ne možete prestat jest.

Tartuf - taj mali gram zlata vrijedan

Tartuf - taj mali gram zlata vrijedan

Nedavno sam za vikend posjetila sajam tartufa u Livadama. Odmah na početku reći ću vam da ja nisam obožavatelj te nadaleko poznate gljive i uvijek bih ga zamijenila za vrganj, ali gastronomad u meni jednostavno ne može propustiti takav event, posebno kada se tamo nalaze vina, sirevi, pjenušci i raznolika ponuda Istre.

Crumble pita od jabuke i oraha

Crumble pita od jabuke i oraha

Kada vam gadno padne šećer nećete pogriješiti s pripremom crumble pite. Najdraži crumble može biti od jabuka, šljiva, marelica ili kajsija .... a ja vam ovaj put donosim recept za crumble s jabukama i orasima.

Kuglice s chillijem

Kuglice s chillijem

U zadnje vrijeme imam fetiš na ljute stvari. Zapravo već me duže vrijeme to drži. Ove kugličke su idealne za dodat im malo 'žestine' poput chillija, papra...

Moja jesenska štrudla

Moja jesenska štrudla

Jabuke, voće jeseni, ali i cijele zime dozrele, mirisne i sočne ... to je ono što mi već danima miriši na ulazu u smočnicu jer ih tamo držim. Domaće, ne prskane iz roditeljskog voćnjaka ... Ima ih raznih, od malih crvenih slatkih (oprostit ćete mi što ne poznajem sve vrste) do malih plosnatih kiselkastih, do zelenih tvrdih i kiselih ... sve su mirišljave i mame me da napravim kolač od njih!

Limun pita

Limun pita

Ovo je tako bezobrazno fino! Ako volite ne preslatko, kiselkasto, lagano, da se topi u ustima, da svakim zalogajem želite još, onda je ovo kolač za vas!

1234567 Sljedeća stranica »

Kuham i snimam je kulinarski blog na kojem redovito možete čitati nove tekstove o gastronimskim delicijama.