Kuham i snimam

Kuham i snimam
Londonerice

Londonerice

Ovo je jedan od onih kolača kojeg se sjećam iz djetinjstva. Mama je maherica za londonerice. Ali ni ovi moji nisu za bacit. ;) Malo su drugačiji od uobičajenih londonerica, jer u ovoj recept još ide i čokolada.

Cimet smotuljci idealni za doručak u zimskim jutrima

Cimet smotuljci idealni za doručak u zimskim jutrima

Svake godine kada zahladi, a pogotovo kada je to temperaturna razlika kao ovih dana, dobijem želju za ovim ukusnim zalogajima sreće. Svi koji su barem jednom posjetili Skandinaviju ili IKEA-u znaju da bez ovog peciva nema života … ili barem meni.

Pita od sira i oraha

Pita od sira i oraha

Čarobna kombinacija okusa u piti od sira i s dodatkom oraha i limuna ispuniti će vašu kuću mirisom domaće kuhinje, a za sve ljubitelje svježeg sira u slatkoj varijanti ovaj recept biti će pun pogodak.

Krem juha od bundeve

Krem juha od bundeve

Jesenski klasik u kulinarstvu bez sumnje je krem juha od bundeve, a ovo je moja verzije prefine juhe od butternut bundeve.

Goran Ivanišević ispekao svoje prve palačinke

Goran Ivanišević ispekao svoje prve palačinke

Suradnja Juicyja i poznate blogerice Domaćice, Sanje Mijac nastavlja se u vidu popularizacije doručka kao najvažnijeg obroka u danu te važnosti konzumacije prirodnih sokova kao neizostavnog elementa svakog zdravog doručka. Domaćica je kreirala novi recept, palačinke na američki način s jabukama, cimetom i orasima koje su odličan odabir za hranjiv obrok, a pripremaju se vrlo jednostavno u što se osobno uvjerio i teniski as Goran Ivanišević.

Choco Cherry Kejk

Choco Cherry Kejk

Od pamtivijeka se zna da čokolada i višnje daju rajsku kombinaciju. I nisam fulala. Torta je prefiiiina! Sastoji se od dvije vrste čokolade, tamne i mliječne, koje na torti djeluju kao mousse, nadjeva od višanja s touchom cimeta, i sočnog opet čokoladnog biskvita.

Majstor kuhar organizira interaktivno učenje u Kulinarskom studiu

Majstor kuhar organizira interaktivno učenje u Kulinarskom studiu

Prije svega za sve one koji vole kuhati, bili oni početnici ili amateri organiziraju se razni tečajevi pod vodstvom stručnih kuhača tima Majstor kuhar. Želite li naučiti nešto novo ili jednostavno proširiti svoje znanje - prijavite se.

Ideja za jesenski doručak blogerice Domaćice

Ideja za jesenski doručak blogerice Domaćice

Doručak je najvažniji obrok u danu kada tijelo opskrbljujemo s 20 % dnevnog unosa hrane, a s tom je činjenicom dobro upoznata i blogerica Domaćica (Sanja Mijac), koja je u suradnji s brandom voćnih sokova Juicy kreirala idealan recept za hranjivi doručak u ove jesenske dane.

Fritule s jogurtom (još boljeg okusa)

Fritule s jogurtom (još boljeg okusa)

Slobodno, bez ikakve lažne skromnosti mogu reći da imam najbolji recept za fritule ikad! Toliko je dobar da sam dobila zabranu raditi ih, jer svi odu doma s par kila viška. Jednostavno ih ne možete prestat jest.

Tartuf - taj mali gram zlata vrijedan

Tartuf - taj mali gram zlata vrijedan

Nedavno sam za vikend posjetila sajam tartufa u Livadama. Odmah na početku reći ću vam da ja nisam obožavatelj te nadaleko poznate gljive i uvijek bih ga zamijenila za vrganj, ali gastronomad u meni jednostavno ne može propustiti takav event, posebno kada se tamo nalaze vina, sirevi, pjenušci i raznolika ponuda Istre.

1234567 Sljedeća stranica »

Kuham i snimam je kulinarski blog na kojem možete čitati redovito objavljivane tekstove o gastronimskim delicijama blogerica Tihane Topčić, Ane Zlodi i Nede Radovanović.