Kako život funkcionira

Objavljeno 19.02.2016.

Život se sastoji od niza odluka...

Život pred nas često stavlja 'teške' odluke, one koje treba donijeti kako bi se život odvijao po planu. U početku su to odluke: koju srednju školu upisat, koji fakultet odabrati...


I nakon stečenog zvanja, potrebno se odlučiti za posao koji će nas najviše usrećiti i pružiti životnu egzistenciju te uz sve to velika je odluka pred nama kada je u pitanju ljubav.

Neki od nas uspjeli su sa srednjoškolskom ljubavi održati vezu sve do završetka obrazovanja, a drugi su sreću pronašli od nekog drugog pokušaja. I bilo da je veza dugogodišnja ili novo započeta, onda kada odlučite definirati planove za zajedničku budućnost dolazi do 'problema'.

Nije jednostavno donjeti odluku kamo ići - ostati u svome gradu ili se preseliti, gdje se zaposliti - prihvatiti slabije plaćen posao ili čekati željeni, gdje živjeti - biti podstanar ili podići kredi ... Sve su to pitanja koja se odnose na životne odluke.

Ljubavne životne odluke treba rješavati zajedno i smireno, zajednički kompromisi i više su nego dobro došli, a međusobno nadopunjavanje želja i postavljenih ciljeva biti će put prema dobrim odlukama. Život će vas često dovoditi do situacija koje zahtijevaju odluke, a svaku je odluku lakše donijeti i ciljeve odluke realizirati kada imate potporu voljene osobe.

Za sve druge odluke koje vas čekaju nakon početka zajedničkog života, više u nekoj drugoj priči...

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu