Kako život funkcionira

Objavljeno 31.01.2020.

Što čekaš više ... živi svoj san!

Da li živite svoj san? Možda ste i zaboravili da imate svoje snove preživljavajući iz dana u dan. Možda iz nekog razloga radite kako vam drugi kažu zanemarivši ono što vi zapravo želite. Za mnoge od nas je nažalost to tako.


Mislim da svako ljudsko biće ima neku svrhu na ovoj Planeti, a ta svrha sigurno nije da zatvorimo oči pred stvarima koje nas ispunjavaju i o kojima maštamo. Kako bi bilo lijepo da svaka osoba od nas zaviri u sebe i krene prvim korakom ka svome snu. Što vas sprječava? U suštini ništa...ali.....ali treba započeti.

Koliko od nas živi u zoni komfora maštajući samo o svojim snovima. Koliko od nas nema dovoljno samopouzdanja i čvrstu odluku započeti? Koliko od nas brine što drugi misle o našem snu? Možda odgađate svoje snove za sutra, prekosutra..... Tisuću pitanja, a san je još uvijek u vama.

Ne odgađajte vaše snove. Počnite sada. Znate li koliko možete postići ako se odlučite jednu stepenicu popeti koja vodi ka vašem snu? Imate danas ovaj dan, učinite ono najljepše što možete učiniti. Počnite živjeti svoj san.

Još priča potražite na blogu Da li preživljavate ili proživljavate? i Facebook stranici.

Lejla Motoruga




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu