Kako život funkcionira

Objavljeno 19.10.2016.

Sad je kraj - želim pronaći sebe!

Već duže vrijeme sam ravnodušna, pronalazi sebe i svoj kutak sreće. Zadovoljstvo u novim stvarima, djelima, ljudima ... jer do sada si to bio samo ti. Sve što mi je trebalo da budem svoja, ali ne više...


Odlučila sam kako mi štetiš. Loše na mene djeluju osjećaji kojima si ti uzrok. Loše na mene djeluje tvoj blizina koja je uvijek kratkotrajna. Htjela sam više zajedničkog vremena i da se ti potpuno predaš. Iako ti to nikada nisam rekla, jer znala sam odgovor i bez pitanja. Znala sam kako će tvoji odlasci uvijek biti česti. Kako će tvoj blizina uvijek trajati samo sat ili dva. Kako će tvoji razgovori uvijek biti o svemu samo ne o nama. Dok su moji osjećaji, svakim dolaskom, susretom i dodirom sve jači i intenzivniji.

To mora prestati. Moram pronaći sebe u novoj dimenziji sreće i zadovoljstva.

Uvijek sam bila skromna kada si ti u pitanju ... nikada nisam tražila, nikada nisam zahtijevala, nikada nisam prigovarali i nikada nisam na glas voljela. A tako sam željela skakati od sreće, plakati od zadovoljstva i jednostavno voljeti do kraja, kao što i jesam. Nažalost ti nikada nisi pokazao niti najmanju naznaku želje da ti sve to poklonim i zato je to uvijek bilo moje osobno zadovoljstvo. Samo moja ljubav.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita

I zato joj sada stajem na kraj. Više te ne zovem, više ti ne pišem. Više ne želim biti počašćena rijetkim susretima i ispraznim riječima. Želim biti sama, pronaći sebe i svoj svijet u kojem napokon neće biti tebe.

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Najčitanije

Popularno na blogu