Kako život funkcionira

Objavljeno 16.01.2018.

Promjena je kompromis u kojem si TI na prvom mjestu!

Koliko je ženi potrebno vremena da ponovno pronađe sebe, svoj mir, svoju slobodu i svoju sreću? Rekla bih onoliko koliko je potrebno toliko će vremena i proći.


Za svakog je vrijeme vraćanja kontrole nad vlastiti život individualna stvar. I treba cijeniti vrijeme koje ulažemo u sebe kako bi ponovno naučile samostalno disati. Nije to jednostavno, osobito nakon cijelog niza kompromisa uloženih u vezu koja nije uspjela.

Treba preživjeti trenutak u kojem sve što smo prošle i što je prošlo napušta naš život. Trenutak kada nas svaki dio prošlosti napusti, odlazeći iz nas i odnoseći sa sobom svaki dio sebe. I tad dolazi do olakšanja, nekog novog putovanja u kojem je potrebno ponovno upoznati samu sebe.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Zavoljeti svoju slobodu i svoj mir u duši, a to je tako lijep osjećaj koji nakon svega ispunjava posebnim zadovoljstvom. Tada, jedini kompromis koji ti je potreban je staviti sebe na prvo mjesto. Upoznati se i znati živjeti život koji tek donosi mnogo lijepih trenutaka.

I nakon svih godina ponovno se upoznati sama sa sobom. Riješiti se svih teških pitanja koja su gušila tvoj život, znati odgovore na njih i s lakoćom nastaviti dalje. Biti zahvalna na svemu što te tek očekuje. Osmjehivati se. Disati s lakoćom. I raširenih ruku prihvatiti sve pozitivno što dolazi, jer je sad opet sve na svome mjestu.

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu