Kako život funkcionira

Objavljeno 26.03.2020.

Pazite što želite jer nekad se želje ostvaruju na način koji nismo zamišljali!

Prije nego što je kraljica virusa pod imenom Korona odlučila da polako okruni cijeli svijet, pročitala sam na portalu da je Finska uvela radno vrijeme u trajanju od šest sati, kao i to da se radi četiri dana u tjednu.

Pomislila sam kako je to super i kako bi bilo lijepo da se nešto slično uvede u Bosni i Hercegovini. 

Jučer mi se upravo ta želja ostvarila. Zbog nastale situacije s Korona virusom neću ići na posao kao inače. Zadržavat ću se što je manje moguće.

Pazite što želite, možda vam se želja ostvari! A nekad nam se ostvaruju želje, ali ne na način na koji smo zamišljali.

Zamolit ću sve ljude koji čitaju ovaj tekst da jednu lijepu misao ili molitvu pošalju u Svemir kako bi 'Kraljica' što prije otišla s ove Planete. Nemojte zaboraviti, lijepe misli kao i molitva su moćne! 

Još priča potražite na blogu Da li preživljavate ili proživljavate? i Facebook stranici.

Lejla Motoruga

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 01.04.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

Nude sve vrste zajma koje nude

Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd
E-pošta .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....

KomentirajKako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.