Kako život funkcionira

Objavljeno 03.09.2020.

Let riba

Prethodnu noć nije mogla spavati. Razne misli su joj prolazile kroz glavu. Isto kao što u nekim dubinama oceana možete vidjeti razna jata riba, tako su njoj nazirale misli.


Jedna po jedna. Što je više riba, vidljivost oceana se smanjuje. Da čovjek ne zna da su to ribe, pomislio bi da ptice lete u zraku. Ali let riba u zraku nije moguć.

Vjerujemo u čuda, ali smo uvjereni da prema svim znanstvenim saznanjima neke stvari nisu moguće, kao što je to let riba u zraku. Ipak se desi da negdje neko na ovoj planeti vidi kako neka riba iskoči iz mora, zadrži se nekoliko sekundi u zraku sve dok je njena težina opet ne vrati u realnost. A njena realnost je duboki ocean.

Iako je prema znanstvenim saznanjima nerealno, riba je kratko zakoračila u drugi nepoznat svijet. Svijet čuda. Letjela je nekoliko sekundi. To nam je dokaz da možemo dotaći nešto što smo smatrali nemogućim, pa makar i nakratko, ali moguće je.

Još priča potražite na fenomenalno.com.

Lejla Motoruga






Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu