Kako život funkcionira

Objavljeno 17.02.2020.

Komplimentima budimo šarmantni, ostanimo svoji

Približava se ONAJ dan, prepun srca, sladunjavih poruka i pjesmica, zatrpani smo ponudama parfema, nakita, komada dodataka odjeći, .. na svakom koraku i kliku te dočeka amorova strelica ili srce. Konzumentsko smo društvo i tako to ide uz svaki dan koji nešto znači. Jednostavno se moraš uklopiti. A kako? Kako ostati svoj i opstati a dati do znanja svoje misli i smjer što želiš?

Oduvijek sam savjetovala svoj podmladak da budu duhoviti, šarmantni, karizmatični, ljubazni, da se ne razbacuju komplimentima ako nisu iskreni. Uvijek postoji nešto pozitivno na tvom sugovorniku što trebaš istaknuti.

Prijateljske poruke su bogatstvo, donose zrna razuma, smjer za dalje. Poruke nas opuste, zamisle, protresu, usmjere. Poruke su nam donijele nadu, bijes, očaj, ushićenje, sreću, tugu, mnoge su iritirajuće...

Rijetko kada koristim instant poruke ali dobro dođu, kada sam opterećena a moram ju poslati, kada mi mozak stoji a nemam puno vremena za smišljanje i tipkanje. Neke poruke koje sam primila svih ovih godina mi zapravo ukazuju o osobinama osoba koje ih odašilju. Dio sam "modernog" užurbanog svijeta i manje više kroz poruke ide druženje i prenošenje poslova i obveza. Mnoge su toliko šarmantne i duhovite, vrckave, točno mi poprave raspoloženje. Priznajem da me iritiraju one kako si, što radiš, da li si se naspavala, što sad radiš, što jedeš, kuda ideš... poglavito svakodnevno...

Poruka mora razveseliti, zamisliti, biti pohvala pozitivnim stavovima i postignućima osobe kojoj je upućena. Mora naprosto imati dublje značenje, s tim da nekim osobama jednostavno ne vrijedi smisaono uputiti rečenicu. Sretnije su kad pohvalim frizuru ili odabranu boju odjevnog predmeta. I blagodat raznih aplikacija dolazi ovdje do velike pomoći, u nedostatku riječi.

Pročitajte još priča od blogerice Lily Laum


Zato sam odlučila prenijeti neke na koje sam nailazila, koje sam dobivala a i koje šaljem. Postoji niz komplimenata koji su old school, provjereni bezvremenski štih. S njima se ne može pogriješiti. Pokrenimo maštu i krenimo slanjem a rezultati sigurno neće izostati.

- uvijek se mogu osloniti na tebe
- tvoj broj mi je na opciji brzo biranje
- najbolji i najiskreniji savjet stiže od tebe,zato te i pitam
- uvijek me nasmiješ i pronađeš način da me oraspoložiš
- znam da ćeš mi uljepšati dan jer si duša svake moje misli
- ti si prepuna razumijevanja, najsrdačnija i najljubaznija osoba koju poznajem
- prepuna si strasti i voljom za svašta raditi, da mi je i jedna tvoja osobina
- ti si prava prijateljica, što god ti kažem nikad me ne kritiziraš, sve ti mogu reći
- sve lijepe trenutke želim podijeliti s tobom, zato se javljam sad
- želim te uskoro vidjeti, tvoja blizina me umiruje
- ustrajna si, nikad se ne predaješ, tu osobinu posebno cijenim kod tebe
- pozitivna si osoba, u svemu pronalaziš pozitivno i lijepo
- javljam ti se jer si uvijek spremna pomoći, a ja sad trebam sitnicu
- znaš li da moje najdraže uspomene su povezane s tobom
- pomozi mi i ovaj puta, trebam jedan citat, ti si tako načitana i uvijek pronađeš bit
- vjerovala ili ne, zbog tebe sam bolja osoba
- znam da mi nikad nećeš okrenuti leđa
- tvoje mišljenje mi je važno
- imaš najljepši, naprosto čarobni osmijeh
- posebno cijenim tvoju nesebičnost i blagost
- snažna si osoba, ne odustaješ od svojih snova, divim ti se i imaš moju podršku
- uvijek pronalaziš prave riječi za mene, i bolje se osjećam...

Pitanje si postavljam uobičajeno- a gdje sam to ja? Naravno, odgovore ne pronalazim još uvijek. Postigla sam balans i mir koji trebam. Nisam više tužna niti ljuta na sebe. Poruke koje su mi puno značile su stale, ne dolaze više. Život nije stao, samo sam ga usmjerila iskrenim ljudima, pozitivnima, koji nadahnjuju.

Još priča potražite na blogu lovewithspirt.

Lily Laum

Povezani sadržajKomentari:

Susan Benson 06.03.2020.:

Pozdrav dame i gospodo.
Moje ime je Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. Ako vam je potrebna financijska stabilnost, ja sam prava osoba za kontaktiranje, ne pozajmljujem samo novac, nekome dajem i financijske savjete. Moj glavni prioritet je vaša financijska stabilnost, slobodno mi pošaljite poruku i bit ću vam na usluzi 24 sata.

Ako vam je hitno potrebno financijsko pojačanje, ja sam prava osoba za kontakt, dajem sve vrste zajma, bilo da se radi o ličnom zajmu, komercijalnom zajmu ili trebate zajam iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem vam da kontaktirate moju firma putem adrese {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998} i primite odgovor u trenu.

Moja firma je sveobuhvatna firma za finansijske usluge koja je posvećena tome da vam pomogne u poboljšanju dugoročnog financijskog uspjeha.

Značajke i korist;
✓ Možete podnijeti zahtjev za kredit bilo kad i bilo gdje.
✓ Možete posuditi od 1.000 do 20 miliona evra
✓ Primite zajam u roku od 24 sata.
✓ Značajna kamatna stopa od 3,0%
✓ Dobijate šansu za odabir datuma otplate, bilo tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1-30 godina.
✓ Jednostavna internetska aplikacija.
✓ Personalizirane smjernice i stručnost.
√ Financijsko savjetovanje

Da li vam je toliko teško dobiti kredit od lokalnih banaka ili drugih finansijskih instituta? A zabrinuti ste da nećete moći dobiti kredit? ne brinite više, jer moja je kompanija pomogla brojnom broju pojedinaca i organizacija koji se suočavaju sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama. Vi ćete biti zbrinuti tokom celog procesa.

Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem:
Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp: +447903159998

Što se tiče finansiranja, trenutno smo najbolja opcija. Ne grešite ako nas ignorišete, kontaktirajte nas odmah i započnite.

Jazaert 19.02.2020.:

Lako zarađujem svaki tjedan 4000 do 7000 eura samo radeći jednostavne poslove od kuće. Prošli mjesec sam od ovog posla zaradio 26495 eura. Nevjerojatno je i jednostavno raditi, a redoviti prihod od toga. Predlažem svima vama da se trenutno pridružite ovom poslu kao dio radnog vremenA i zaradite više od prihoda od punog radnog vremena ako slijedite ovu vezu. ..........>>>>>>>>> www.Dollars7.com

KomentirajKako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.