Kako život funkcionira

Objavljeno 19.10.2018.

Kako stvarno voljeti i prihvatiti sebe!

Znajte da ste jedinstvena, posebna i prekrasna osoba na onom svijetu. Vaš je duh odabrao ovo tijelo i sve što ide s njim. Ako sada razmišljaš o ovome, stvarno možeš shvatiti kako je nevjerojatno biti ti.


Ne uspoređujte se s ostalima. Vjerujte u sebe, svoju jedinstvenost i vlastitu moć. Prihvatite ovaj trenutak u kojem se nalazite.

Naravno, prolazimo kroz faze u našim životima gdje se ne osjećamo dobro, nismo tamo gdje želimo ili mislimo da bismo trebali biti. Važno je uživati u svakom danu kao da je zadnji. Pouzdajte se i upoznajte svoju veličanstvenost. 

Pročitaj još tekstova od blogerice Laure


Kada se zaustavite i zaista razmišljate o tome, svi smo živi, ​​dišemo, nevjerojatni smo ljudi. Sjetite se toga. Povežite se i njegujte odnos sa samim sobom. 

Bitno je voljeti se. Iz svoje kože nikada nećemo moći izaći. Zato je jako važno prihvatiti sebe onakvim kakvi zaista jesmo.

Još zanimljivih objava potražite na Laura's blog.

Laura Dukic




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu