Kako život funkcionira

Objavljeno 03.04.2020.

Jedno je sigurno, ništa više neće biti isto...

Is Karma a bitch? Kako za koga. Za nekoga sigurno je, a za nekoga je blagoslov. Sve što dajete u životu vam se vrati s kamatama. Ako nešto lijepo, pozitivno i od srca dajte, Karma (Svemir, Bog...) će vam to sigurno vratiti. A ako dajete nešto loše i želite nekome nešto loše, to će vam se na neki način vratiti. Tako da je za neke ljude Karma sigurno bitch. Možda je bolja definicija: Karma je PRAVDA!


Trenutno se cijela Planeta bori s kraljicom Koronom. Prije nego što je Kraljica pokucala na vrata, upozoravala nas je na mnoge načine, ali mi ljudi smo toliko postali nijemi i slijepi. Prestali smo uočavati one stvarno bitne stvari. 

Zamislite da se nalazite u nekoj mukotrpnoj situaciji. Doduše, mnogi od nas ne trebaju ni zamišljati jer su već u takvoj situaciji. Na taj način preživljavate život godinama. Postaje vam loše, ali ništa niste spremni poduzeti. Puštate vrijeme da leti... Vjerovali ili ne, vaše tijelo će uvijek odreagirati na to. Odjednom se pojavi neka bolest. Uz svaku akciju dobijete reakciju. 

Naša lijepa Planeta odlučila je da se brani. Ne želi više da trpi. Sita je svega. Od mržnje među ljudima, nepravde, zagađenja zraka, .......pa sve do brzog tempo života.

Dobili smo uvjete za život na ovoj Zemlji, ali mi smo zaboravili živjeti. Iz dana u dan preživljavamo. Zaboravili smo osvijestiti što je zapravo stvarno bitno. Počela je vladati mržnja umjesto ljubavi. Naša Planeta je počela vrištati. Ona je odlučila da nas nauči nekim stvarima i zato nam je poslala Kraljicu. 

Kraljica nas je "zatvorila" u naše domove. Cilj joj je da malo popričamo sami sa sobom i s našim voljenim ukućanima. Dala nam je dovoljno vremena da razmislimo o nekim stvarima. Ona je postavila veliki STOP znak ispred nas i natjerala nas da razmislimo malo bolje o stvarima što smo planirali, o situacijama u kojima se trenutno nalazimo. Možda ne želimo uopće te situacije. Možda želimo nešto drugo, ali nismo spremni da se pokrenemo? Možda ne živimo naš život, nego tuđi život? Da li smo sretni tu gdje jesmo? 

Prije nekoliko dana javila mi se jedna osoba i rekla je da preživljava život otkako je u izolaciji sa ženom. Možda bi se takve osobe trebale zapitati što je to tako? Zar se brak ne sklapa iz ljubavi? 

Također, Kraljica nas uči koliko su "sitnice" zapravo velike. Npr. zabranila nam je da se grlimo. A zagrljaj je nešto moćno što smo uzimali zdravo za gotovo.

Jedno je sigurno, ništa više neće biti isto poslije Kraljice. Možda ćemo širiti više ljubavi. Možda ćemo odlučiti proživljavati naš život. Možda ćemo napokon shvatiti što želimo. Možda ćemo spustiti naš ego i poduzeti neke akcije što smo trebali ranije...i na kraju krajeva, možda napokon shvatimo što sve imamo u životu i koliko bismo trebali sretni biti zbog toga.

Još priča potražite na blogu Da li preživljavate ili proživljavate? i Facebook stranici.

Lejla Motoruga




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Najčitanije

Popularno na blogu