Kako život funkcionira

Objavljeno 14.12.2017.

Feminizam - snaga koja je u stanju mijenjati stvari na bolje

Kažu kako je riječ feminizam bila među traženijim pojmovima u online tražilicima ove godine. I može se zaključiti kako se feminizam u posljednjim godinama sve više spominje.


No, treba li raspravaljati o tome što feminizam točno znači ili pak razmisliti kako su napokon došla vremena kada se žene pokušavaju što više staviti u isti položaj s muškarcima.

Ravnopravnost spolova ili ti feminizam, tema modernog doma - tema sadašnjice. Da, to je pojam o kojem treba razmisliti svaka žena i onda kada se nađe u raspravi s nekim može reći kako on zagovara jednakost spolova. 

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Žene ne samo da bi trebale, nego je već i krajnje vrijeme da imaju jednaka prava i moć kao muškarci. Žene trebaju biti u istom rangu kao muškarci, ali se mi nažalost danas još uvijek susrećemo sa situacijama nedobivanja posla zbog spola, slabije plaće zbog spola ... diskriminacije u različitim oblicima.

Svaka djevojka i žena treba znati što je feminizam, pokret modernog doba koji daje ženama hrabrost da se bore za svoja prava i da upravljaju svojim životom samostalno i odlučno. Nažalost, globalno gledano mnoge žene žive u društvu koje diskriminira žene ili kulturi gdje je nasilje nad ženama prihvatljivo.

Feminizam nas izjednačava, zauzmimo se za sebe!

Miss Dita




Povezani sadržaj








Kako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.

Popularno na blogu