Kako život funkcionira

Objavljeno 11.04.2018.

Biti sam nije kazna! Nemoj opet proživljavati loše...

Samoća je tišina koja je glasnija od bilo kojega zvuka. Kako i zašto živjeti sama? Usamljenost sam izabrala. Pa što, to je moja odluka, dobra ili ne, otkrivam svakodnevno težinu njenu ali ju i ne mijenjam. Moj instikt taj maleni alarm je nepogrešiv i dobar usmjerivač.

Toliko me je samoća počela izjedati da sam se pomalo počela otvarati, prema novim osobama, da ih pustim u svoj život. Pogrešno?!

Mr. On je učinio čudo i svojim romantičnim pristupom mi otvorio polje koje kad sam osjetila, ugledala, ne želim više napustiti, želim šetati bosonoga po travi i ubirati cvijeće. Nema ga više za mene, povremeno zabljesne, kao i Mr. Savršeni. Otvorili su moja nova polja života, nisu bili partneri za život, nisu bili dovoljno strpljivi, kao i ja, puklo je negdje i ostalo visiti kao mač u zraku.

Pitam se ovih dana, zašto sam prihvatila ljestvice ponašanja, izgleda, razmišljanja, komunikacije njih dvojice koji su mi život pokrenuli? Zašto s tako visokim kriterijem očekujem čudo da će se dogoditi i pojaviti se partner za život s kojim ću dijeliti sve te sitne malene stvari koje čine život ljepšim, ugodnijim, božanstvenim.

Svako može skuhati kavu, čaj, donijeti sok. Da, može, ali ne zna i ne osjeti koji je pravi trenutak za to. Svakome mogu prići, zagrliti ga i poljubiti u oko, uho, za vrat, obraz, ali da li u tom oku vidim sebe? Da li osjetim toplinu na usnama?

Svakome mogu dozvoliti da mi priča i maše rukama, objašnjava, smije se, piše, ostavlja poruke.... ali, da li su to iskrene, vrckave, karizmatične i dvosmislene poruke? Ima li u pogledu čežnje, u mahu ruke magije?

Eto, sve sam rekla, možda nisam, ali sam upravo sebi objasnila da od svojih kriterija ne odstupam. Neka živim u snu, neka sanjam jer mi je tada lijepo, među očima dvojice koje sam zavoljela svakog na svoj način. Karizmatike, s dozom drskosti i samouvjerenosti, ali s pogledom uplašene srne kad god bih se povukla, uvijek je bilo ne, ne odlazi, trebam te.

Neka sanjam, lijepo mi je jer možda san postane stvarnost. Do tada ne želim drugačiji model ponašanja. Do tada ne trebam bezveznjakoviće i lovaroše koji misle da svojim novcem mogu kupiti baš sve. Do tada ne trebam lažna obećanja, predstave i manifestaciju sile. Do tada trebam svoj mir. Mir koji je neprocjenjiv i za koji sam se borila dugo, previše suza prolila, noćima ne spavala.

Sve je jednostavno. Dođi i budi uz mene, onakav kakav jesi, iskren i samozatajan. Spremna sam izgubiti vjeru i svoju religiju, spremna sam na sve ako pronađeš put do mene. Ne želim niti misliti da drugačije bude, jer to nije ono što je poslije magija i vječnost. Ne želim prolaznost, razmislila sam o svemu. Dođi mi u naručje, zagrli me i osjetit ćemo oboje što se događa s nama. Sve ostalo nema smisla. Sve je samo san, koji kao da iza ugla promatram.

Kao da čujem sad tvoj glas, vapaj, ali to se samo tvoj san sudario s mojim.

Sama, pa što!

Neka tako ostane još dugo, ne odustajem od percepcije nježnosti, strasti, bezuvjetne obostrane ljubavi. Ona postoji i treba ju samo pronaći. Treba joj pružiti šansu da zabljesne. Kako ju otkriti? Ne znam, jednostavno sam nespremna na nju iako ju priželjkujem, želim i nadam se.

I kao i uvijek, kasno shvatim korake koji su bili pogrešni. Dobro je analizirati i ne ponoviti grešku. Cijena je previsoka, a to je samoća. Međutim nije ako je ispravna odluka donesena, instinkt me vodio, nepogrešivo i ostavljam mu vodstvo.

Izvidala sam rane, zaliječila ranjenu dušu, slomljeno srce. Ne trebam više stresa, nitko neće narušiti ovaj mir, koji nosi samoću ali je to moj izbor. Tama, sjena, puževa kućica, sigurnost, stabilnost, utjeha, to je moja svakodnevica.

Pročitajte još priča od blogerice Lily Laum


Neću eksperimentirati i puštati u svoj život ni korak osobama koje to nasilno žele, tako pristupaju, postupaju.

Ne!

Odrasla sam, stabilna i čvrsta.

Tražim puno, tražim sve kako moj prijatelj kaže, ali istovremeno dajem sve, neslućene neiscrpne beskonačnosti koje donose radost u svakodnevnom životu.

On ih je prepoznao i ne odustaje od mene, uporan je da mi se uvuče u drugi dio života koji čuvam za onoga tko će uspjeti probuditi strast, želju, uzburkati valove mora i oceana. Priznajem da mi nedostaju razgovori i šetnje po prirodi, o svakodnevici, onako uz coffee to go, uz sok na slamku, kekse i čokoladu. Od jednostavnog izleta na vidikovac bi napravili rapsodiju života. Kad sam osjetila da hoće više, nestala sam.

Nikada više ne želim proživjeti, biti ranjena, mrtva, što sam doživjela na najgori način i zapisala da se ne ponovi, nešto kao moju vlastitu mantru.

'Da li' imalo pomisliš na mene, bar malo, onako tek toliko pa makar i riješio sam se … nemam riječi, nemam mira od tebe, jednostavno te posvuda tražim i dvojim se javiti se ili ne, shvaćam da ne smijem, jednostavno ne, boljet će me više tvoja tišina poslije, a i ova sad me razdire i uništava, spaljena sam i spržena, bez duhovnosti bez osobnosti bez da se osjetim, nema me, ne postojim i ne dišem, bez tebe ništa nema okusa, mirisa, boje, nedostaješ mi previše.

Svako treba znati gdje mu je mjesto. Svoje tražim, možda ga pronađem, do tada... Do tada, sama kročim, sama šećem, sama ispijam kave, sama liježem, sama kuham. I na kraju, sami umiremo, zar ne?

Još priča potražite na stranici zrelazena i blogu lovewithspirt.

Lily Laum

Povezani sadržajKomentari:

David Peterson prije 5 dana:

Poštovani cijenjeni pojedinci i tvrtke,
  Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg od sljedećih razloga? Osobni zajam, start-up ili proširenje poslovanja, kreditiranje obrazovanja, konsolidacija duga i sl. Trenutno nudimo kredite zainteresiranim osobama po niskoj kamatnoj stopi od 2. Međutim, naša metoda nudi Vam mogućnost da navedete iznos potrebnog kredita i i trajanje koje možete priuštiti. To vam daje pravu šansu da dobijete potrebna sredstva! Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas putem e-pošte kao davidpetersonloanfirm1@outlook.com ili putem usluge WhatsApp +1(413)676-9401

Ivana 17.04.2019.:

Pozdrav svima!
Ja sam Ivana, trenutno živim u Rijeci, Hrvatska. Trenutno sam udovica s dvoje djece i bila sam zaglavljena u financijskoj situaciji u ožujku i morala sam refinancirati i platiti svoje račune. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih tako i korporativnih, ali nikada s uspjehom, a većina banaka odbila je moje priznanje. Ali kako bi ga Bog imao, upoznala sam se s Kooperativnim vodama Boga čovjeka, privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 80.000 eura, a danas sam vlasnik tvrtke, a moja djeca trenutno dobro prolaze, morate kontaktirati bilo koju tvrtku s referencom na osiguranje kredita bez kolaterala, bez kreditne provjere, bez ko-potpisnika sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i rasporedom. On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretan i odlučio sam dopustiti ljudima da znaju više o njemu i također želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte: dantecooperativehelp@hotmail.com za brzi poziv na chat ili whatsapp / +35677926593

Hvala
Ivana

Keller Williams 13.04.2019.:

Dobar dan, gospodine / gospođo:

Dobivanje legitimnog kredita uvijek je bio veliki problem za klijente
koji imaju financijski problem i trebaju rješenje. Pitanje
kredit i kolateralna su nešto što klijenti su uvijek zabrinuti
kada traže kredit od legitimnog zajmodavca. Ali .. mi smo napravili tu razliku u industriji pozajmljivanja. Možemo dogovoriti zajam u rasponu od 3.000 dolara. na 10.000.000,00 $Naše usluge uključuju sljedeće:

Konsolidacija duga

Druga hipoteka

Poslovni krediti

Osobni zajmovi

Međunarodni zajmovi

Zajam za sve vrste

Obiteljski zajam

E.T.C

Bez socijalne sigurnosti i bez kreditne provjere, 100% jamstvo. Sve što imate
da nas obavijestite točno ono što želite i mi ćemo zasigurno učiniti
Vaš san se ostvario. (Keller Williams). kaže DA kada banke kažu NE. Naposljetku, financira se mala kreditna tvrtka, posrednici, male financijske institucije jer imamo neograničen kapital. Za više detalja o dobivanju kredita kontaktirajte nas, ljubazno odgovorite
odmah na ovu e-poštu: kellerwilliamsloanservice@gmail.com

Williams 28.03.2019.:

HITNA PONUDA ZA ZAJMOVE, PRIJAVITE SE DANAS AKO POTREBNO TRENUTNO NARUČITE.
                  (Williamloans14@gmail.com)

  Vi ste dobrodošli u ovu tvrtku u ovoj tvrtki
i poslovne kredite uz kamatnu stopu od samo 2%, nudimo zajam od
$ 4,000 do $ 5,000,000 dolara,
  Ako trebate zajam za svoju tvrtku ili platiti svoje dugove, kontaktirajte nas što je prije moguće kako bismo obradili Vašu prijavnicu

OBRAZAC ZA ZAHTJEV ZAJMOVA ISPUNITE I VRAĆAJTE ODMAH.

1. Ime i prezime: _________________
2. Telefonski broj: __________________
3. Država: ___________________
4. Spol: _____________________
5. Zanimanje: _______________________
6. Mjesečni prihod: ______________
7. Potreban iznos zajma: ___________
8. Trajanje: __________________
9. Dob: _______________________

Kontaktirajte naš ured s adresom ispod Email: williamloans14@gmail.com
WhatsApp: +15186788475

Pozdrav,
Williams zajmovi.

Dennis Gleeson 05.03.2019.:

Poštovani dragi klijente,

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom neredu ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za početak lijepe male i srednje tvrtke? zajam od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? Možemo dogovoriti bilo koji zajam koji odgovara Vašem proračunu za samo 1,0% kamatne stope. dennisgleeson@yahoo.com

(1) Puni nazivi:
(2) Država / država:
(3) Potreban iznos zajma ... $, €, £:
(4) Trajanje kredita:
(5) Broj mobitela:
(6) Zanimanje:
(7) Mjesečni prihod:
(8) Spol:
(9) Dob:
(10) Jeste li se prije prijavili?
(11) Sljedeći kralj: ……………….

Kontaktirajte nas DANAS za taj kredit koji želite, sa sljedećom e-poštom za brze odgovore: EMAIL: dennisgleeson@yahoo.com)

S poštovanjem

Jeff Michael 04.03.2019.:

Zdravo,

Konsolidirati svoj dug? Uzmi svoj dom? Nema kreditne provjere? Da možete ...
Jeste li financijski depresivno i trebate konsolidaciju kredita, ljubazno
govoriti, pomoći će vam. Ne morate umrijeti u siromaštvu
i tišina, mi smo ovdje kako bismo objedinili sve vaše dugove i riješili vaše
financijska situacija uz nisku kamatnu stopu od 2%.

pomoći ćemo vam kod zajma za konsolidaciju,

* Osobni zajmovi
* Poslovni zajmovi
* Kućni zajmovi
* Konsolidacija kredita
* Financije automobila
* Dostupni hitni fondovi do € 2.000 € 100.000.000

Molimo Vas da kontaktirate tvrtku e-mail: jsemkffloaninvestment@gmail.com za nas
pomoći vam, i ljubazno će vas podržati uz zajam
i odobrenje za isti dan .. samo 1 do 2 sata.

Kontaktirajte moj whatsapp broj: +12149748303
S poštovanjem,
Gospodin Jeff Michael zajam.

Dennis Gleeson 12.02.2019.:

Poštovani dragi klijente,

Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom neredu ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za početak lijepog malog i srednjeg poduzetništva? dobiti kapitalni kredit od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? .Možemo dogovoriti bilo koji zajam koji odgovara Vašem proračunu za samo 1,0% kamatne stope, zainteresirani podnositelji zahtjeva trebali bi nas kontaktirati sa sljedećim EMAIL-om dennisgleeson@yahoo.com

(1) Puni nazivi:
(2) Država / država:
(3) Potreban iznos zajma ... $, €, £:
(4) Trajanje kredita:
(5) Broj mobitela:
(6) Zanimanje:
(7) Mjesečni prihod:
(8) Spol:
(9) Dob:
(10) Jeste li se prije prijavili?
(11) Sljedeći kralj: ……………….

Kontaktirajte nas DANAS za taj kredit koji želite, sa sljedećom e-poštom za brze odgovore: EMAIL: dennisgleeson@yahoo.com)

S poštovanjem

Mr Desmond Lee 11.02.2019.:

Jeste li u potrazi za zakonskim zajmom? Umoran od traženja kredita i
Hipoteka? Jeste li vi odbijeni od vaših banaka?
Tada je vaša financijska trauma gotova
Ponuda KREDITA od 1.500,00 USD Min. do $ 300,000,000.00 Max.at 2%
kamatna stopa. Mi smo certificirani i pouzdani. možemo vam pomoći
uz financijsku pomoć nam se javite putem e-pošte

(desmondloaninverstment@gmail.com) s ovom INFORMACIJOM.
Naziv podnositelja zahtjeva
Dob:
Seks:
Grad:
Država:
Zemlja:
Adresa:
Okupacija:
Mjesečni prihod
Mobilni
Trajanje kredita:
Potreban iznos zajma
Napomena: Svi odgovori trebaju biti proslijeđeni Društvu
Email: desmondloaninverstment@gmail.com Pozdrav, g. Desmond Lee.

Mrs. Wendy Lopez 05.01.2019.:

Dobiti sve vrste kredita danas riješiti sve svoje financijske potrebe iz DirectAxis financijskih usluga u roku od 72hrs nakon odobrenja na samo 2% kamatne stope. Molimo imajte na umu da nije potreban broj socijalnog osiguranja, bankovni izvadak, sigurnosna provjera i certifikati nisu potrebni prije odobravanja kredita.
Molimo Vas da nas kontaktirate na whatsapp preko + (1876) 448-5490 ili pišite izravno u našu tvrtku putem e-pošte: directaxisfinancialservices.usa@gmail.com

Susan Benson 20.12.2018.:

Pozdrav i dobrodošao na Sunshine Financial Group Inc.

Mi smo ovjerena, autoritativna, legitimna i akreditirana kreditna tvrtka (Pravni registarski broj: 2005/078808/23). Pružamo financijsku pomoć svima koji su u hitnoj potrebi za kreditom. Nudimo sve vrste zajmova, osobnih zajmova ili komercijalnih zajmova, a mi vam možemo pružiti zajam za pokretanje projekta ili kupnju kuće ili automobila.

Ako ste pronašli tako teško dobiti kapitalni zajam od svojih lokalnih banaka i drugih financijskih instituta, ne brinite više jer Sunshine Financial Group Inc, ima svoje leđa kada je u pitanju dobivanje kredita širom svijeta.

KLJUČNE PREDNOSTI:

- Primjena u bilo koje vrijeme, bilo gdje.
- Primajte gotovinu u roku od 24 sata
- Posudite do 20 milijuna eura
- Nema skrivenih optužbi.
- niska kamatna stopa od 3%
- Dobivate mogućnost da odaberete datum otplate, tjedno, mjesečno ili godišnje u trajanju od 1 do 30 godina.
- Nudimo i sigurne i neosigurane kredite

Posrednici / konzultanti / brokeri su dobrodošli da donose svoje klijente i 100% su zaštićeni. U potpunom povjerenju, radit ćemo zajedno za prednosti svih uključenih strana.

Ako vam je potreban hitni zajam u roku od 24 sata, molimo Vas da nam se obratite za više informacija putem e-pošte ispod.

E-pošta: (sunshine_fginc@outlook.com)
E-adresa: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447903159998

Topli pozdravi
Susan Benson (viši kreditni menadžer)

Elena 14.08.2018.:

Poštovani tražitelji kredita

Imate li bilo kakvih financijskih poteškoća? Želite li započeti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je za organizacije ljudskih prava širom svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s pojedinostima u nastavku e-pošte: elenanino0007@gmail.com

Ime:
Potrebni iznos zajma:
Trajanje zajma:
Broj mobitela:

Hvala ti i Bog blagoslovi
SAMOUVJERENOST
Elena

charles lawhorn 29.07.2018.:

*** URGENT ****
Stvarno konkretno vjerujem.
moje ime je jose Agostinho joao, našao sam osmijeh zahvaljujući ovom čovjeku charles
lawhorn. on je osoblje u upravljanju bogatstvom st.james, pomogao mi je
dobio je zajam od 50000 USD
A dvojica mojih kolega također su primili takve zajmove tvrtke bez
poteškoća, s stopom od 3%, s uvjetima.
ako vam je potreban zajam novca iz drugih razloga kontaktirajte
Ime: charles lawhorn
tvrtka: st.james mjesto upravljanja imovinom
E-pošta: stjamesservice669@gmail.com ili sjpfinancialservice@yahoo.com
web-lokacija: https://www.sjp.co.uk/
nadam se da će vaš financijski problem biti završen Božjom milošću
zajam.
Hvala vam

roselyn james 21.07.2018.:

zdravo.
Jeste li odbijali zajam lažne tvrtke za zajmove, trebate hitan zajam kte unsecured kredite, tražite poslovne zajam? osobni zajam, stambeni kredit, auto kredit, studentski kredit, kredit za konsolidaciju duga, kapital rizičnog kapitala, itd ... otvorili smo financijsku priliku za pozajmljivanje tvrtkama i pojedincima u niskoj i povoljnoj kamatnoj stopi od 2% kamatne stope. ako ste zainteresirani za hitan kredit? Molimo kontaktirajte nas danas putem e-maila: (ROSELYNJAMES19@GMAIL.COM) i dobijte svoj kredit danas.

Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. 25.04.2018.:

Jeste li pokušavali dobiti zajam? Jeste li tražili kako dobiti pristup privatnom zajmodavcu? Jeste li bili zabrinuti za svoju tvrtku i trebate zajam za pokretanje ili proširivanje svoje tvrtke? Jeste li odbijeni zajam od banke? Imate li prevelik dug i tražite zajam kako biste očistili svoje dugove? Svi ti odgovori su ovdje riješeni. Ja sam privatni kreditni zajmodavac koji nudi sve vrste zajmova s najviše 15 milijuna eura. Radim brzu uslugu odobrenja i transakcije su brze i zajamčene. Posjetite nas ako vam danas treba zajam. Spremni smo pomoći. Posjetite nas putem (rodfinancing@gmail.com)

KomentirajKako život funkcionira je blog koji će vas uvesti u različite životne priče i sudbine. Moći ćete pročitati različite teme o tome kako se nositi i kako se suprotstaviti svemu što život sa sobom nosi. Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima, a kako biste lakše kročili kroz njega zavirite u blog Kako život funkcionira.